2777
2789
عنوان

کیا کاسکو دارند؟

136 بازدید | 15 پست

سلام دوستای من. شماهایی که کاسکو دارید به وسایل خونه آسیب میزنند؟ همه چیز رو میجوند؟ حتی لباس و مبلمان رو هم پاره میکنند؟ بعد یه مدت از داشتنش خسته میشی؟ اخلاقشون چجوریه. ببخشید کلی سوال شد🤭😘

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

اما کم کم از عشقش خودت هم به کاسکو تبدیل میشی😐

میگی گور بابای لباس و وسایل

عاشقان ماه هستم.اگر دوست داشتید به صورت ناشناس میتونید حرفی یا نظری برای خودم یا تاپیکام بنویسید.دوست دارم بخونم خیلی برام مهمه.                         https://harfeto.timefriend.net/16431104265148
اره اما کم کم از عشقش خودت هم به کاسکو تبدیل میشی😐 میگی گور بابای لباس و وسایل

یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی دوستم؟ یعنی لباس و وسایل رو میزنه داغون میکنه؟

چرا چکارمیکن

همش میدوعه اینور اونور ب همه چی نوک میزنع خیلیم بغلی شده

بماند ک همه جام دسشویی می‌کنه😑

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
همش میدوعه اینور اونور ب همه چی نوک میزنع خیلیم بغلی شده بماند ک همه جام دسشویی می‌کنه😑

میخواستم بگیرم

با خوندن این تاپیک منصرف شدم  

𔐉 𔑴 واسه حاجت دلم دعا میکنی؟ حاجتت روا نی نی سایتی گلم𔑴𔐉
یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی دوستم؟ یعنی لباس و وسایل رو میزنه داغون میکنه؟

نه حالا اینطورم نیست که همش وسیله داغون کنه

اگر یه پایه بلند براش بگیری یا یه صندلی جلوی مثلا پنجره یا تراس بذاری میشینه روش بیرونو نگاه میکنه و حرف میزنه

اما خودت یه وقتایی ازاد نگهش دار مثلا بذار تو حال راه بره گناه داره

بعدا که باهات صمیمی تر شد مثلا اگر رو مبل بشینی میوه بخوری میاد کنارت باهات میخوره

وسیله هم اگر خودت چیزای چوبی براش بخری کاری به وسیله های تو نداره یا جلو دستش نذار

عاشقان ماه هستم.اگر دوست داشتید به صورت ناشناس میتونید حرفی یا نظری برای خودم یا تاپیکام بنویسید.دوست دارم بخونم خیلی برام مهمه.                         https://harfeto.timefriend.net/16431104265148
نه حالا اینطورم نیست که همش وسیله داغون کنه اگر یه پایه بلند براش بگیری یا یه صندلی جلوی مثلا پنجره ...

میخوام کاسکو بخرم فقط میترسم گاز محکم بگیره یا لباس و دکوری ها و مبلمان و فرش رو با جوییدن بهشون آسیب برسونه. اگر بخرم این کارها رو نمیکنه. من خودم کوتوله و عروس هلندی و گرینچیک داشتم. مثلا گرینچیک جایی رو نمیجوه و آسیب نمیزنه. اما عاشق اینه باهات میوه بخوره. ولی عروس هلندی میزنه همه جارو داغون میکنه. کاسکو مثل عروس هلندیه؟