2777
2789
عنوان

محبت زیادی

229 بازدید | 16 پست

چند روزیه نامزدم مریض شده(کرونای ضعیف)طوری که فقط یکم بدنش درد داره و جایی نمیره... این مدت خودم که خواب و خوراک ندارم و مدام بهش محبت کردم تلفنی حرف میزدم گریم میگرفت...حس میکنم ی طوری شده...انگار که این ابراز محبتم بهش نساخته..

چرا؟من جای اون بودم طرفم این همه نگرانم میشد و محبت بهم میکرد حتی کلامی هم شده با محبت جبران میکردم براش اون ی طوری شده اصلا سرد..

دیوونه میشم از این رفتار

فقط خدا..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم همیشه میگن به اندازه ای شیرین باشین که شیرینیتون دل طرفو نزنه

من این همه اخبار  بد از کرونا شنیدم نگران بودم خیلی نگران..

اون با محبت من ی جوری شده..انگاری ناز میکنه

فقط خدا..

خب شاید بخاطر مریضیش بداخلاق شده باشه . اگه همیشه همینطور بوده رو نمیدونم ولی اگه تازگیا اینطور شده خودت ناراحت نکن گلم کرونا مریضیه که آدمو عصبی می‌کنه درست میشه

.
خب شاید بخاطر مریضیش بداخلاق شده باشه . اگه همیشه همینطور بوده رو نمیدونم ولی اگه تازگیا اینطور شده ...

نه عصبی نشده یه طوری انگار ناز میکنه...

وقتایی مریض میشه من عادی رفتار میکنم خودش میاد سمتم این بار ب خاطر کرونا زیادی محبتش کردم ی جوری شده بخدا

فقط خدا..

نه عصبی نشده یه طوری انگار ناز میکنه... وقتایی مریض میشه من عادی رفتار میکنم خودش میاد سمتم این بار ...

محبتت بهش ساخته هی بیشتر میخوادلوس شده😂😂😂اکثر مرد ها اینجورین حالا چند روز محبتت کمتر کن ببین میاد سمتت که حتما میاد اگه دوست داشته باشه

.