2789

یه حقوق بخور و نمیره دیگه

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی کمه حتی تو پستهای مدیریتی هم حقوق به صرفه نیست

شرکتهای محدودی حقوق مناسب میدن

برای اقا اگر کار مال خودش باشه بهتره مثلا سوپرمارکت,پوشاک,فروش لوازم دیجیتال و...کارمندی فقط بیمش به درد بخوره

بستگی داره کجا کارکنه کارمند بانک یاادارات دولتی یاخصوصی معمولا شغل دوم حتما میخواد حقوق کمه

مثلاً حقوقش چیه 

نمیدونم کجاکارمیکنه فقط می‌دونم کارمنده

مثلاً حقوقش چیه  نمیدونم کجاکارمیکنه فقط می‌دونم کارمنده

از نظر مالی اصلا روش حساب نکن کار کارمندی فقط به در این میخوره که طرف ماهی یه بار میوه بخره و یه بیمه تامین اجتماعی داشته باشه  هیچیش به درد نمیخوره هیچیش 

مثلاً حقوقش چیه  نمیدونم کجاکارمیکنه فقط می‌دونم کارمنده

والا چی بگم همسرمن کارمند خصوصی توتهران بود 

خودشو کشت ۴تومن انصراف داد رفته توکارآزاد

اما کارمند بانک فکرکنم بهتره چون تسهیلات وام دارن

حقوق به موقع و....

تو یک اداره هم بستگی به قرارداد،  حقوق فرق داره چه برسه ادارات مختلف مثلا همسر من کارمند تو اداره اشون هستن با حقوق 5 6 تومن و هستن یک عده که نوع قرارداد دیگه دارن 10 12 میگیرن نگهبان ها هم چون حق شیفت دارن با اینکه قراردادشان مثل دسته اول 8 میگیرن

از نظر مالی اصلا روش حساب نکن کار کارمندی فقط به در این میخوره که طرف ماهی یه بار میوه بخره و یه بیم ...

وا😑الان یعنی همه کارمندا ماهی یه بار میوه میخورن. والا من شوهرم کارمنده تاالان نشده یخچال میوه یا گوشت نباشه یا لنگ چیزی باشم. خداروزی رسونه خودش برکت میده به پول آدم

خداروشکر همسرتون توبانک فقط کارمنده سادس

قبلاً سمَت داشت ولی خیلی اذیت شد پس داد الانم سمت داره ولی یه شعبه کوچیک. راستشو بخوای من میگم کارمندی فقط بانک و تأمین اجتماعی و شهرداری

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋