2821
2789
عنوان

فرقش چیه مگه؟

438 بازدید | 16 پست

بچه ها من صورتمو نمیتونم بند و وکس و کرم مو بر بزنم مجبورم خودم شیو کنم مشکلی ندارم با این قضیه خیلی هم راضی ام😂

میگم حالا تفاوت این خود تراش های صورت مردانه و زنانه چیه مگه؟؟

(دیجی کالا مردونه داره زنونه نداره😑)

تکی هم میخوام.

فرقی داره مردونه بخرم؟؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه؟پر مو نشدی؟

نه والا حتی پیشونیم کمترم شده من انقد خرج صورتم کردم سر یه بند و وکس زدن که اخرشم دکتر گفت شیو کن خیلی راحت

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اصلا استفاده نکن موهای صورتو ب مرور ضخیم میکنه

الان دوساله میزنم باور کن با هرچیز دیگه انجام بدم صورتم شبیه ابکش میشه

زنونه صورتیه مردونه ابی  همین🤣

اقا منم همینو میگم😂😂😂

بعدم برا مردا درد نداره خودتراشش  برا زنا جونت در مباد

جدا؟؟

مگه همون ژیلت نیست😐😐😐😐درد داره؟

منم بند نمیندازم صورتمو داغون میکنه.. من از تیغ اصلاح ابرو استفاده میکنم واسه شیو صورت واسه مردون ...

تیغ خطرناک نیست؟ بزنه صورتو جر بده😂😂😂

وحشی که نیستم😂ارومو با حوصله

😂😂😂نه دورازجون خودمو گفتم دستم میلرزه اخه موقع کار با تیغ😂😂❤️

این خودتراش ها حالا واقعا فرقی داره بنظرت؟

😂😂😂نه دورازجون خودمو گفتم دستم میلرزه اخه موقع کار با تیغ😂😂❤️ این خودتراش ها حالا واقعا فرقی د ...

خخ😂

نمیدونم والا من قبلا ازین ژیلت های ساده هم استفاده کردم فرقی نداشت برام کارمو راه انداخت ولی الان از همون تیغه اصلاح ابروه استفاده میکنم

به آینده هنوز امید دارم💜