2777
2789

عزیزم خب برو بیمارستان بستری شو قرص میدن بهت اگه دفع نشد میری کورتاژ

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گفته تا سه شنبه صبر کن بیا نمیدونم چی کار میخواد کنه از کورتاژ خیلی میترسم😢

نترس درد نداره اصلا

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
دردش جهنم از این میترسم دیگه بچه دار نشم 

میشی انشالله تاخدا نخواد برگی از درخت نمیوفته بچه دیگه داری؟؟؟ دیگه وقتی حامله شدی یعنی مشکلی نداری 

نه ندارم اینم به زور ای وی اف شدم تازه

انشالله بازم میشی منم چند ماه قبل کورتاژ کردم فعلا جلوگیری میکنم دیگه نمیدونم میشه یا ن

انشالله بازم میشی منم چند ماه قبل کورتاژ کردم فعلا جلوگیری میکنم دیگه نمیدونم میشه یا ن

شما هم بچه نداری؟ چند هفته بودی ؟ یعنی با قرص و امپول م امتحان کردی نیفتاد؟

شما هم بچه نداری؟ چند هفته بودی ؟ یعنی با قرص و امپول م امتحان کردی نیفتاد؟

چرا من یدونه 3 ساله دارم برا من حاملگی پوچ بود امپول اصلا نمیزنن فقط قرص میدن زیر زبانی و اینکه 2 روز بهت هر 6 ساعت یه بار میدن البته بستگی به هفتت هم دارع چ قدر بدن بعدش 2 روز قرص میدن اگه کامل دفع نشد میری کورتاژ