واسه یه دختر ۱۴سالع کوتاهه؟
مامانم بهم میگه کوتاه کوتوله کلی تحقیرم میکنه کلی فهشم میده الکی الکی دعوا راه میندازه میگه پسفردا همه تفت میندازن حالا قد خودش ۱۵۹ بابامم خیلی بلند نیست تقریبا معمولیه اونوقت من باید به کی برم؟؟؟
مامانم هم هیچوقت منو یه کلاس ورزشی نفرستاده و نذاشته برم بدلایلی،تغذیه درست حسابی هم که نداریم والا مثلا میگن هرروز یه لیوان شیر و نمیدونم پروتیین و چی وچی اصلا توجه نکرده،منم میگم خب قد بیشترش ژنتیکه که شماها اینجور،اون یخورده هم که به تغذیه و ورزش برمیگرده هم که اصلا عمل نکردید.میگم تقصیر من چیه؟؟
میگه چرا تو خونه ورزش نمیکنی خودتو بکشی بالا؟
همون که رو پنجه راه میری و دستتو میکشی بالا
اخه اون چه تاثیری میتونه داشته باشه که مامان من میگه اگه تو خونه نرمش میکردی و قدتو میکشیدی بالا الان بلند شدی خخخخ
دختر خالم همسن منه و دقیقا دقیقا دقیقا همقدیم چند روز پیشا جفتمون خطکش گذاشتیم بالا سرمون مو نمیزد قدمون.اما مامان اون درک و شعور داره(قصد توهین به مامان خودمو نداشتم لطفا حمله نکنید)و بهش توهین و تحقیر نمیکنه.همش میگم کاشکی اون(خالم)مامانم بود که انقدر به دخترش عزت نفس و اعتماد به نفس داده.انقدر دخترخالم سرزبون داره و میتونه تو جمع خودشو جا کنه و خوب صحبت کنه ولی من انقدر خجالتیم که حتی میترسم سلام کنم.همه هم مثلا مامانبزرگم میگه چرا انقدر کم حرف و بی زبون خجالتی هستی نمیدونه دخترش (مامانم)با من چیکار کرده.
الان همین دختر خالم کلی کلاس بسکتبال و شنا رفته ولی دقیقا همسن و هم قد منه.اونوقت مامان من میگه اگه تو خونه ورزش میکردی قدت بلند میشد اونم چی حتی یه میله بارفیکسم برا من نگرفتن
همشم نوه خالم که یه سال ازم بزرگتره و قدش کلی از من بلند تررو میکوبه تو سرم و میگه دوروز دیگه بقیه تفتم نمیندازن کوتوله
اما خالم احترام دخترشو نگه داشته بهش بها داده که انقدر با اعتماد به نفس بار اومده
اگه تاپیک دردودل من رو هم بخونید متوجه میشژد که مامان من اصلا عادی تیست و حتی....😱😱اگه دوست داشتید حتما برید بخونید اون تاپیکو
😭😭😭😭😭😭😭من چیکار کنم؟؟
وقتی هم میگم خب سارینا(دخترخالم)هم که قد منه،اونو ول میده میره دخترای بلند فامیل😭😭😭😭