2821
2789
عنوان

قد ۱۵٠ کوتاهه؟

693 بازدید | 45 پست

واسه یه دختر ۱۴سالع کوتاهه؟

مامانم بهم میگه کوتاه کوتوله کلی تحقیرم میکنه کلی فهشم میده الکی الکی دعوا راه میندازه میگه پسفردا همه تفت میندازن حالا قد خودش ۱۵۹ بابامم خیلی بلند نیست تقریبا معمولیه اونوقت من باید به کی برم؟؟؟

مامانم هم هیچوقت منو یه کلاس ورزشی نفرستاده و نذاشته برم بدلایلی،تغذیه درست حسابی هم که نداریم والا مثلا میگن هرروز یه لیوان شیر و نمیدونم پروتیین و چی وچی اصلا توجه نکرده،منم میگم خب قد بیشترش ژنتیکه که شماها اینجور،اون یخورده هم که به تغذیه و ورزش برمیگرده هم که اصلا عمل نکردید.میگم تقصیر من چیه؟؟

میگه چرا تو خونه ورزش نمیکنی خودتو بکشی بالا؟

همون که رو پنجه راه میری و دستتو میکشی بالا

اخه اون چه تاثیری میتونه داشته باشه که مامان من میگه اگه تو خونه نرمش میکردی و قدتو میکشیدی بالا الان بلند شدی خخخخ

دختر خالم همسن منه و دقیقا دقیقا دقیقا همقدیم چند روز پیشا جفتمون خطکش گذاشتیم بالا سرمون مو نمیزد قدمون.اما مامان اون درک و شعور داره(قصد توهین به مامان خودمو نداشتم لطفا حمله نکنید)و بهش توهین و تحقیر نمیکنه.همش میگم کاشکی اون(خالم)مامانم بود که انقدر به دخترش عزت نفس و اعتماد به نفس داده.انقدر دخترخالم سرزبون داره و میتونه تو جمع خودشو جا کنه و خوب صحبت کنه ولی من انقدر خجالتیم که حتی میترسم سلام کنم.همه هم مثلا مامانبزرگم میگه چرا انقدر کم حرف و بی زبون خجالتی هستی نمیدونه دخترش (مامانم)با من چیکار کرده.

الان همین دختر خالم کلی کلاس بسکتبال و شنا رفته ولی دقیقا همسن و هم قد منه.اونوقت مامان من میگه اگه تو خونه ورزش میکردی قدت بلند میشد اونم چی حتی یه میله بارفیکسم برا من نگرفتن 

همشم نوه خالم که یه سال ازم بزرگتره و قدش کلی از من بلند تررو میکوبه تو سرم و میگه دوروز دیگه بقیه تفتم نمیندازن کوتوله

اما خالم احترام دخترشو نگه داشته بهش بها داده که انقدر با اعتماد به نفس بار اومده

اگه تاپیک دردودل من رو هم بخونید متوجه میشژد که مامان من اصلا عادی تیست و حتی....😱😱اگه دوست داشتید حتما برید بخونید اون تاپیکو

😭😭😭😭😭😭😭من چیکار کنم؟؟

وقتی هم میگم خب سارینا(دخترخالم)هم که قد منه،اونو ول میده میره دخترای بلند فامیل😭😭😭😭

😂😂😂😍😍😂😐😐😂😎😂😎😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فک نکنم اگر رشد کنید البته

منم ۱۲ سالم بود۱۵۳ بودم ولی جز قدهای خوب بودم 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

۱۵۰اندازه و قد کوتاهی هست

اما دلیل بر تحقیر شدن نیست

مگه مهمه قد چی باشه 

شما هم به حرف مادرت توجهی نکن هر چیزی گفت بگو باشه من قد کوتاه

ول کن

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

مادرت اشتباه می کنه رفتارش درست نیست . شما تو خونه ورزش کن ورزش های کششی 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

برو دكتر غدد

برو بهداشت محله تون اونجا راهنمايي كنن قد و وزنت بگيرن قرص كلسيم د اگه لازم باشه بهت بدن

تو حياط طناب بزن

خودت يكمي بپر بپر كن

بهتر از غر زدن و از دست دادن فرصت رشدت هست

كاربري دست ٢٥٠ نفر

عزیزم قد ۱۵۰ کوتاهه بله ولی خب دلیلی برای ناراحتی وجود نداره

هر قدی زیباس 

قد بلند طرفدارای خودشو داره

کوتاهم طرفدارای خودش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂