2777
2789

منم بعد زایمانم بیستا اضاف دارم

خوشم نمیاد

الان تو شیردهی هستی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخ من ک همش دنبال چاقیم

چیه پوست و استخون

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بیا چربیاتو بده ب من کرونا گرفتم آب شدم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
آره شیر میدم اما مهم نیس خیلی از حرفش سوختم تورخدا بگید چقدر بخورم چه اندازه زود تو یه ماه لاغر شم ب ...

یه ماه که نمیشه خوراکت نصف کن راحت توی ۲_۳ ماه کمتر میشی 

خدایا شکرت 
آره شیر میدم اما مهم نیس خیلی از حرفش سوختم تورخدا بگید چقدر بخورم چه اندازه زود تو یه ماه لاغر شم ب ...

چند کیلویی؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز