2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

142 بازدید | 11 پست

یکی از نزدیکانم ک خیلی بهم وابسته بودیم فوت شده حال روحی خوبی ندارم یک ثانیه از فکرم نمیرع دیشب خواب دیدم که میگم فلانی رف من براچی زنده بمونم و یکهو روحشو میبینم میگ دوسداری بیای پیش من میگم آره می‌ره ی بشقاب غذا میارع میگ اینقد سم ریختم توش ی قاشق بخوری میای پیش من میگم ن این کار خود کشیه شاید اینطوری من پیشت نیام بزور میخواد غذارو بکنه تو دهنم ک من مقاومت میکنه خیلی خوشحاله ک من میرم پیشش همش دنبالم میاد میگ واقعا میای منم میگم آره هرجا میرم میاد دنبالم پیشم میخوابه پیشم میشینه

همه دنیام دخترم❤️

ببخشید استار تر دلم‌داره میترکه‌از غصه که اومدم‌وسط تاپیکت تورو خدا واسه بابای عشقم دعا کنید حالش خیلی بده بخاطر کرونا

«أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله خیره گلم

از بس بهش فکر کردی این خواب و دیدی

خدا رحمتشون کنه

براشون خیرات بده 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ان شاالله خیره گلم از بس بهش فکر کردی این خواب و دیدی خدا رحمتشون کنه براشون خیرات بده 

هروز براش قرآن میخونم کاش یبار دیگ می⁦شد ببینمش

همه دنیام دخترم❤️
هروز براش قرآن میخونم کاش یبار دیگ می⁦شد ببینمش

عزیزم

شاید مفهوم خواب این باشه با فکر کردن زیاد داری زندگیتو از خودت میگیری،شاید دوست داره شما زندگیتو از سر بگیری

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰