2777
2789
عنوان

کنکور

63 بازدید | 8 پست

منم میخوام قبول شم ولی با دیدن این ک خیلیا بیشتر خوندن و ب نتیجه نرسیدن و این ک از سال اولشون دارن تلاش میکنن ولی بازم هیچی ناامید میشم اخه من از همون اول ک دبیرستان شدم ترک تحصیل کردم هیچی بلد نیستم حتی ی تبدیل ساده و اینا ب نظرتون موفق میشم با فیلم های تلگرام پیش برم؟  

وقتی میبینم بقیه خیلی پایشون قویه و من حتی ضرب وتقسیمم با ماشین حسابه خیلی زده میشم

کاربریم دست خودم و دوستامه  

مطمئن باش تلاش کنی موفقی مطمئن باش.....

خیلی از کنکوری ها در ظاهر درسخون نشون میدن ....

کسی که میگه یک سال تلاش کردم نشد مطمین باش تلاش نکرده در ظاهر خودشو درسخون نشون داده

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
مطمئن باش تلاش کنی موفقی مطمئن باش..... خیلی از کنکوری ها در ظاهر درسخون نشون میدن .... کسی که میگ ...

خودم دیدم اخه کلاس اینا هم رفتن یا سوال اینا حل میکنن ولی بازم هیچی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مطمئن باش تلاش کنی موفقی مطمئن باش..... خیلی از کنکوری ها در ظاهر درسخون نشون میدن .... کسی که میگ ...

میدونی عزیزم من با نظر شما موافق نیستم ،چون خیلی از بچه های درسخون ،توی تست زدن و کنترل لزمون مشکل دارن و برای همین به نتیجه مطلوب خودشون نمیرسن

دوست عزیز بهتره که به این چیزهای سمی فکر نکنید و به مطالعه مشغول باسید،همه آدم ها که مثل هم نیستن و نتیجه های یکسان نمیگیرن

روی و

درس خوندن و پیشرفت خودتون جدای از وضعیت بقیه فکر کنید

میدونی عزیزم من با نظر شما موافق نیستم ،چون خیلی از بچه های درسخون ،توی تست زدن و کنترل لزمون مشکل د ...

بچه درسخون باشه توی تست زدن مشکلی نخواهد داشت ...هر چقدر بیشتر مسلط بشی به همون میزان ازمونت بیشتر مدیریت میشه....مخصوصا تو بازه کنکور که ۹۹ درصد تلاشه ...چیزی که شما میگی بخشی از یک درصد عامل شکسته

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
دوست عزیز بهتره که به این چیزهای سمی فکر نکنید و به مطالعه مشغول باسید،همه آدم ها که مثل هم نیستن و ...

اگ پایه قوی باشه آدم موفق تره دیگ

اگ پایه قوی باشه آدم موفق تره دیگ

خب شانس موفقیت بالاتر میره ولی الزاما آدم موفقیت نیست

گلم موفقیت به پارامترهای دیگه هم بستگی داره

به این چیزها فکر نکنید،اگه هدفتون مهمه براتون از اول مهر قشنگ میتونید درس هارا اروم آروم و مرحله به مرحله جمع کنید،با دی وی دی تو بعضی از درس ها که سختتونه هم میتونید پیش برید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز