2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
شهر دیگه رفتن واقعا سخته من خودم چند سال قبل میرفتم تهران پنج ساعت راه بود و خیلی سخت و خسته کننده گ ...

تو استان ما فقط گرگان یه مرکز هست که رفت و امد بهش نزدیکه اما نمیدونم کارش چطوره میخوام یه جایی برم که همون دفعه اول و سریع نتیجه بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم‌برو تهران‌مرکز‌رویان.منم رفتم‌خرداد ماه باای وی اف باردارشدم.بنظرم ارزششو داره.

بیمارستان صارم تواکباتان هم‌میگن‌خوبه ولی خب خصوصیه هزینش دوبرابر رویانه

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
انشالله نی نی تون به سلامتی بدنیا بیاد برا منم دعا کنید بخدا انقد بچه دوس دارم اما....

الهی عزیزم. منم مثل شما بودم. با هر پریودم چند روز گریه بود کارم. از شوهرم پنهونی گریه میکردم چون دعوام میکرد همش میگفت نباید حالت اینطوری باشه. ولی من خییییلی بچه میخواستم. فکرشو بکن من انقدر بچه میخواستم که سیسمونیم رو خریده بودم فقط لوازم بزرگش مونده بود. بعد با لباس هاش و اسباب بازی هاش شبا قایمکی گریه میکردم. 

حالت رو شدیدا درک‌میکنم. از ته دلم از خدا برات میخوام ماه دیگه خبر بارداریتو بیای بهم بدی

هزینش چقد شد؟

یه‌باربهمن‌ماه ای وی اف کردم‌ولی‌خب تخمکام۲تابودجواب نگرفتم.هزینه داروهانزدیک۳تومن.آزمایشامم حدودا۲تومن.عمل پانکچر ۴۵۰۰.هزینهوانتقال۲۱۰۰میلیون

حالاپول‌ویزیت و رفت و امدوخردوخوراک هیچ

یه بارم خرداد ای وی اف‌کردم.۲تومن دارو.۶میلیون پانکچر.۳تومن هم‌هزینه انتقال.ک خداروشکر الان نی نیم ۴ماهشه

یه‌باربهمن‌ماه ای وی اف کردم‌ولی‌خب تخمکام۲تابودجواب نگرفتم.هزینه داروهانزدیک۳تومن.آزمایشامم حدودا۲ت ...

بنظرم یه دوره کامل‌بخای بری حدودا ۱۰تا۱۳میلیون یایدهزینه کنی واسه یه بار ای وی اف

الهی عزیزم. منم مثل شما بودم. با هر پریودم چند روز گریه بود کارم. از شوهرم پنهونی گریه میکردم چون دع ...

منم الان دقیق همینطوریم شبا یواشکی گریه میکنم ولی برعکس شوهرم انقد بیخیاله میگه اگه خدا بخواد میده

منم الان دقیق همینطوریم شبا یواشکی گریه میکنم ولی برعکس شوهرم انقد بیخیاله میگه اگه خدا بخواد میده

دقیقا شوهر منم همینو میگفت. بعد فکرشو بکن من تو اون حالت بودم و دوست صمیمیم باردار شد. بعد همش عکس سنو هاشو میفرستاد برام من دلم ضعف میکرد

یه‌باربهمن‌ماه ای وی اف کردم‌ولی‌خب تخمکام۲تابودجواب نگرفتم.هزینه داروهانزدیک۳تومن.آزمایشامم حدودا۲ت ...

پس چی میگفتن که اگه یه بار ای وی اف کنی و نتیجه نداد دفعه بعدی هزینه هاش کمتره

پس چی میگفتن که اگه یه بار ای وی اف کنی و نتیجه نداد دفعه بعدی هزینه هاش کمتره

کی‌گفته؟؟؟😐

تازه بهمن‌ک‌ای وی اف کردم منفی شد‌گفتن۳ماه ب خودت و رحم‌استراحت بده.دوباره از بعدعیدرفتمممممم تا اینکه۱۹خرداد انتقال دادم.

هرسری آزمایش.هرسری آمپول.هرسری دارو.

بایدکفش آهنی‌پات کنی.واسه یه‌سونو بایدساعت ها منتظرباشی

دیشب ب شوهرم‌میگفتم الهی کسی‌راهش نیوفته‌همچین جاهایی.الهی اون روزا برن و برنگردن😔

کی‌گفته؟؟؟😐 تازه بهمن‌ک‌ای وی اف کردم منفی شد‌گفتن۳ماه ب خودت و رحم‌استراحت بده.دوباره از بعدعیدرف ...

بازم خداروشکر نتیجه گرفتین انشالله نی نی تونم به سلامتی بدنیا بیاد❤❤