2777
2789
عنوان

رابطه عروس و پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 22207 بازدید | 47 پست

من با پدرشوهرم راحتم میشینم شوخی میکنم نصیحتشونم میکنم خخ گاهیم قهر میکنیم گاهی اشتی گاهی دعوا .گاهی خنده به هرحال خوبن من لباس تنگ کوتاه بپوشم میگه نگاه عروسای قدیم سر بلند نمبکردن این میره چه لباسای میپوشه منم میگم ول کن بابا توهم بابای خودمی باید عادت کنی 🤣🤣بدبخت از دست من اسیع

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم هیچ وقت هیچ وقت با کسی بیش از حد صمیمی نشو در حد همون سلام و علیک کافیه هم با پدرشوهرت هم با مادرشوهرت 

اینو بدون هیچ وقت براشون مثل دخترشون نمیشی پس هروقت رفتی خونشون مثل مهمون رفتار کن هروقت دیدیشون فقط سلام و علیک .

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
زیاد صمیمی شدن خوب نیس البته این نظر منه

بله اون که صد درصد اما واقعیت من دیگه خیلی حجالتی و زبونی ندارم و خوب میبینم عروسای دیگ چ قدر رابطشون خوبه به همون دلیل وگرنه هر رابطه ای حد و مرزی داره 

خجالت مگه هنوزم وجود داره توی این دوره

امضات😑

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من با پدرشوهرم راحتم میشینم شوخی میکنم نصیحتشونم میکنم خخ گاهیم قهر میکنیم گاهی اشتی گاهی دعوا .گاهی ...

بعدا اذیت میشیا 

خیلی راحت گرفتی باهاشون

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
بله اون که صد درصد اما واقعیت من دیگه خیلی حجالتی و زبونی ندارم و خوب میبینم عروسای دیگ چ قدر رابطشو ...

ببین من با پدر شوهرم در حد احوال پرسی حرف میزنم و اونم اون جوری که به بقیه عروسا حرف میزنه با من اون جوری نیس همیشه مراقبه ناراحت نشم مراقب حرف زدنش هس ولی اگه صمیمی میشدم باهاشون بی احترامی های زیادی در باب شوخی از شون میدیدم

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
بعدا اذیت میشیا  خیلی راحت گرفتی باهاشون

چرا مگه بعد قراره چی بشه 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

من برا پدرشوهر مثلا انگور میشستم میبردم جلوش میزاشتم باهم انگور میخوردیم😑 یا براش ی شاخه گل میگرفتم خوشحال میشد نگهش میداشت.اونم سرسفره جلو بچه هاش نون میزاشت طرف من ک بخورم😂 بنده خدا خیلی دوسم داشت ولی فوت شد تنهاکسی ک توی اون خانواده دوسم داشت اون بود.بعد اون منم طلاق گرفتم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
گلم هیچ وقت هیچ وقت با کسی بیش از حد صمیمی نشو در حد همون سلام و علیک کافیه هم با پدرشوهرت هم با ماد ...

دقیقا تو عقد هی بم میگفتن اینجام مثه خونه خودت پاشو واسه خودت چایی بریز، من تکون نخوردم، الانم مثه مهمون باهام رفتار میکنن، دلیلشم اینه که اولش به دروغ میگن تو هم مثه دخترمون، اما در عمل هیچ شباهتی به دخترشون نداشتم، همه خوبیا برای دخترشون بدیا برای من، پولا واسه خودشون زحمتا واسه شوهر من

همینقدر خوبه یکی از دوستای مامانم، عروسش با شوهرش (یعنی درواقع عروس با پدرشوهر) زیاد صمیمی بود، و د ...

آخه واقعیت خانواده شوهرم خیلی ال صحبت  یا پدر شوهرم خیلی با عروس خواهر مادرشوهرم راحت تره تامن خوب ایشون خیلی بلدن و خوب برعکس مادر شوهرم خیلی دوست دارن من برم باپدر شوهرم  صحبت کنم ولی خوب خجالت می کشم و  واقعا نمیدونم اخه در برای چی صحبت کنم و از اونور خیلی بیشتر یا مادرشوهرمم حرف میزنم تا پدر شوهرم همسرم هم دوست داره رابطم با پدر شوهرم نزدیک تر باشه مثل دخترشون حس کنن در این حد بگم که برای روبوسی عید مادر شوهرم به بابا گفتن