2777
2789
عنوان

خواب بارون

79 بازدید | 13 پست

سلام صبحتون بخیر شادی دیشب جای همتون خالی رفتم حرم امام رضا بادلی شکسته رفتم ک بچمو ضامن بشه و شفاعت کنه بعدش  دیشب خواب بارون دیدم ک صبح به شوهرم میگم دیشب بارون اومد میگه نه بنظرتون خوبه خواب بارون اینم بگم ک نه شدید بود نه کم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبورباشین..به خواستتون میرسین...

الهی انشاالله بچم ۵ سال داره ی ماه ک متوجه شدم ی گوشش نمیشنوه دارم هردکتری بردم گفتن هیچ درمانی نداره و سمعک هم برای اون گوشش جواب نمیده فقط مواظب گوش سالم باشین فقط امیدم به خدای وایمان دارم ک اگه بخواد میشه 

حتما دلتون روشنه حاجت روایی . التماس دعا

خیلی امید دارم و یقین دارم ک کافی خدا بخواد و دیروزم نماز حاجت خوندم الان ی ماه بیشتر ک هرشب حدیث کسا میخونم و زیارت عاشورا 

خدا با توعه و دوست داره  الهی که به ارزوتون برسین آمین

الهی خدا همه ی مریضارو شفا بده بچه ی منم شفا بده بخاطر دل مهربونی ک داره التماس دعا ممنون ک وقت گذاشتی جوابمو دادی اجرت با امام رضا 

الهی خدا همه ی مریضارو شفا بده بچه ی منم شفا بده بخاطر دل مهربونی ک داره التماس دعا ممنون ک وقت گذاش ...

خدا شفاش میده به احترام حانهایی تکه تکه کربلا 

ی سلامی هم به مولامون حسین شهید(ع) میکنیم