2777
2789
من ده ساله نه اون نظر من براش مهمه چون من احترامش میکنم میاد من هیچ وقت بی احترامی نکردم بهش ولی دیگ ...

خب اگه براش مهمه نظرت باز ادم زیاد بدی نیست

من باشم چند روز اول خیلیی تحویلش میگیرم و بعدش معمولی میشم تا بفهمه ۱ ماه برای موندن خیلی زیاده و نهایتا باید یک هفته بمونه تا احترامش حفظ بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ اخ اره اتفاقا شمالیا با لرا اینجورین همش خونه بچه هاشونن داماد و عروس هم هیچ به پشمشونه مادر شوهر ...

والا من اصلا نمیدونستم ایجورین و واسم خیلیی عجیبه رفتارهاشون

چون ما خیلی عروسو تحویل میگیریم طوریکه عروسمون دعواش بشه قهر میکنه میاد خونه ما

بعد از شانس من خانواده سوهرم دقیقا برعکسن

مادرشوهر من فقط براش مهم بود پسرش تحویلش بگیره و‌منو کلا ادم حساب نمیکرد و میگفت خونه پسرمه و هر وقت ...

باید غذا نمیپختی میگفتی به پسرت بگو بپزه😡😡

انقدرررر زورم میااد میگن از پول پسرم فلان چیو گرفتم پسر بره کار کنه سختی بکشه زنش اتیشش بزنه  وای پسرم چیزای مقوی بخوره جون داشته باشه😑 زن بدبخت هیچ کاری که نمیکنه صبح تا شب پاشو انداخته رو اون پاش زیر کولر سرش تو گوشیه😏😏😡😡حتماا

باشعورباشیم😜❤بهم نپریم
خب اگه براش مهمه نظرت باز ادم زیاد بدی نیست من باشم چند روز اول خیلیی تحویلش میگیرم و بعدش معمولی م ...

اره ولی من نمیتونم بی احترامی کنم اونم خیلی به همه چی گیر میده اوایل اعصابم میکشید الان نه دیگه 

باید غذا نمیپختی میگفتی به پسرت بگو بپزه😡😡 انقدرررر زورم میااد میگن از پول پسرم فلان چیو گرفتم پس ...

فکر کن من چند مدل غذا میزاشتم اخر به جا تشکر هی میگفت ادم به روی باز طرف میاد خونش نه سفره بازش🥴

حالا اصلا قیافه هم نمیگرفتمااا و بی حرمتیم نمیکردم

بعد که دیدم دیگه شورشو دراوردن منم خسته شدم

مثلا از سر کار میاد انتظار داره برا پسرش غذا درس کنم ولی من بعضی روزا درس نمیکنم کلا نظم زندگیم به ه ...

خب یه هفته باشه عیب نداره به خدا

فقط نذار بیشتر بمونه بره رو مخت

مادرشوهر من مثلا ۵شنبه یهو صبح میگفتن میخوایم بیایم و ما مثلا میگفتیم فلان جا دعوتیم از قبل یا مهمان داریم شاکی میشدن و میگفتن خب کنسلش کنید😐