2777
2789
برا خودم متاسفم باسه هم جنس های خودم آخه چه اشکالی داره خواهر من اونم مثل مادرته کاش مادر شوهر منم ب ...

وای شما خودت یه روز دعوتش نکردی برا من نسخه میپیچی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب آخه عزیز چاره ای دیگه نیست کار بدی کنی بدتر میکنه حداقل خوبی کن که نخواد حرفی برای گفتن داشته باش ...

نه اتفاقا نمیتونه بدتر کنه ولی ببینم چیکار میکنم اگه بهش رو ندم کلا نمیاد انگار زیادی تحویلش گرفتم 

زیر بار نرو نهایت یه هفته بعد بره خونه اون یکیا به هوای مثلا مریضی خانوادت پاشو برو خونه مادرت 

اره دو هفته بمونه بعد ببینم چیکار میکنم سر کار میرم نمیتونم مرخصی برم

مادرشوهر من میومد و امکان نداشت دعوا و داد بیداد راه نندازه تا موقع رفتن

اخر سرم هر چی دهنش بود به منو همسرم میگفتن و میرفتن

خب منم دوست ندارم بیاد دیگه

ولی بعد از ۱۰ سال تونستم دیگه کاری کنم نیاد هر وقت و بی وقت خونم و البته خودشم اینقدر شکر خدا درگیر مشکلات پسر کوچیکش شد که نمیتونه بیاد

شما چند ساله ازدواج کردی؟

نه اتفاقا نمیتونه بدتر کنه ولی ببینم چیکار میکنم اگه بهش رو ندم کلا نمیاد انگار زیادی تحویلش گرفتم&n ...

مادرشوهر من فقط براش مهم بود پسرش تحویلش بگیره و‌منو کلا ادم حساب نمیکرد و میگفت خونه پسرمه و هر وقت دوست دارم میام

مثلا دعوتش میکردم نمیومد و میگفت هر وقت خودم اراده کردم و دلم خپاست باید بیام

آفرین همدردیم.اینا تماما بخاطر شوهرامونه.میدونن ک این پسرشون هواشو داره.بقول معروف اول مامانشه بعد ز ...

منم شوهرم هوامو داره و اولویتش منم میگم چرا فرقی بین من و اون که رو نمیده نیس

برا خودم متاسفم باسه هم جنس های خودم آخه چه اشکالی داره خواهر من اونم مثل مادرته کاش مادر شوهر منم ب ...

عزیزم برای خودت تنها تاسف بخور شاید واقعا شرایطشو چه از لحاظ روحی چ جسمی نداره چرا قضاوت میکنی خونشه اختیار خونه اشم نداره چ اجباریه کسی رو که دوست نداری و مایه عذاب میشه برات یک ماه تحمل کنی 

مادرشوهر من میومد و امکان نداشت دعوا و داد بیداد راه نندازه تا موقع رفتن اخر سرم هر چی دهنش بود به ...

من ده ساله نه اون نظر من براش مهمه چون من احترامش میکنم میاد من هیچ وقت بی احترامی نکردم بهش ولی دیگه حوصلم نمیکشه

نه والا ما ترکیم ولی هیچوقت بدون دعوت خونه عروس نمیریم نهایتا سالی دو بار وقتی دعوت کنه میریم که اک ...

اخ اخ اره اتفاقا شمالیا با لرا اینجورین همش خونه بچه هاشونن داماد و عروس هم هیچ به پشمشونه مادر شوهر من شمالی پدر شوهر لر منم بدبخت البته بودم دیگه نیستم