2777
2789
عنوان

کمک کنید😣😖

94 بازدید | 12 پست

من ی دختر خاله دارم۱۲ سالشه خب بعد چند روز پیش عرقسوز شده بود کشاله رانش خب بعد این هفته ای ی بار میره حمون اونجاشم مو های زائد در آورده الان خیلی بوی بدی میده اونجاش یعنی امکان داره عفونت گرفته باشه خیلی میترسه ببخشید یکم بی ادبی شد خواهش میکنم راهنمایی کنید

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

اونوقت تو از کجا بو کردی 😶

عاره احتمال داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله باید شیو کنه بخاطر عرق و موهای زائد هست که بو گرفته

بعدم خودش با صابون یا ژل شست و شو دوشیزگان بشوره 

برای عرق سوز هم پودر بچه بزنه به پاهاش و هفته ای سه بار حموم بره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ناقلارخودتی😁😁

آخه چطور بو کردی🤭🤭

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
اونوقت تو از کجا بو کردی 😶 عاره احتمال داره

من که بو نکردم خیلی با هم صمیمی ایم اون بهم گفت گفت میترسم به کسی بگم بعد اصلا میگفت اینطوری نمیشد وقتی که عرقسوز شده این بو رو گرفته

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
من که بو نکردم خیلی با هم صمیمی ایم اون بهم گفت گفت میترسم به کسی بگم بعد اصلا میگفت اینطوری نمیشد و ...

فرضا همین باشه 

عزیزم ربطی ب عرق سوز شدنش نداره

اینقدر هم استرس نداشته باش

احتمالا عفوتته

بره دکتر اوکی میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
فرضا همین باشه  عزیزم ربطی ب عرق سوز شدنش نداره اینقدر هم استرس نداشته باش احتمالا عفوتته ...

میترسه میگه تروخدا به مامانم نگو حالا نمیدونم چیکار کنم این میترسه بگه چه برسه بره دکتر

میترسه میگه تروخدا به مامانم نگو حالا نمیدونم چیکار کنم این میترسه بگه چه برسه بره دکتر

ترس نداره

واسه هر دختری ممکنه پیش بیاد

چیز بدی ک نیست

کار بدی هم ک نکرده که

عفونته دیگه