2777
2789
من خواب بودم ساعت ۲ بیدار شدم دیدم حال شوهرم خوب نیست فکر کنم کرونا گرفته 😔 حالا خودمم باردارم و ا ...

همسرتون باید حسابی قدر شما رو بدونه 😁 با این حالتون پاشدین براش سوپ گذاشتین ..ان شاءالله که کرونا نیست قرص جوشان ویتامینcوD1000هر روز مصرف کنه ،چای ودمنوش وکلا مایعات زیاد مصرف کنه ما هم علائم کرونا داشتیم ولی خداروشکر به خیر گذاشت 

فقط داداشم تستش مثبت شد که اونم خداروشکر دیگه تموم شد والان خوب شده

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم حساسیت دارم یا نه  دوتاش رو دستمه اونا نمیرن  ولی چند تا رو پام  میاد و میر ...

آها نمیدونم راستش بخوای من چن شب رفتم لب باغچه حیاطمون نشستم بعد بدنم مثل تاول و کهیر ریخت بیرون خارشم داشت بعد سیتریزین خوردم خارشش افتاد وبعد چن روز جاشم رفت و خوب شدم بعد دوباره یه شب دیگه لب باغچه نشستم دوباره مثل روز اول 🤦‍♀️نمیدونستم از اونه دیگه فهمیدم از اونه اصن دیگه نمیشیتم احتمالا به گل و گیاهای باغچمون حساسیت دارم آخه گربه هام میان لب باغچه شایدم بخاطر اون ...حالا یه دکتر برین اگه نفهمیدین از چیه یا قرص سیتریزین بخورین ببینین میره

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
همسرتون باید حسابی قدر شما رو بدونه 😁 با این حالتون پاشدین براش سوپ گذاشتین ..ان شاءالله که کرونا ن ...

مرخصی هم بهش ندادن بیچاره با اون حالش رفت سر کار دیگه فعلا نمیتونم بهش برسم تا شب

🥰😍😍😉🙃
مگه چندوقت میخواد بچه بمونه دوروزدیگه بزرگ میشه و اینا برات میشه خاطره ....بنظرم این دورانم لذت خودش ...

انشالله به زودی قسمتت بشه گلم

چیکار کنم بالاخره آدم خسته میشه😞

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️