2777
2789
من دونه های ریز قرمز روی پوست هس   خیلی وقته هس  چن تا هم روی پام بعضی وقتا ظاهر میشه بع ...

شاید حساسیت باشه 

گرمیجات اگه خوردی شاید بخاطر اون باشه یا به گلی گیاهی چیزی که بهش حساسیت داری دورت نیست !

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بار یه بنده خدا کنارم خواب بود خر و پف میکرد بالشت انداختم رو صورتش خودمم پرت کردم رو بالشت قطع ش ...

بیچاره

چقدر خندیدم😂

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بخاطر اینکه به داداشم چاقو زدن فیلم چاقو خوردن و مظلومیتش از پشت دیدم جیگر له شده😭😭😭😭😭

دعا کنید تقاص بده 

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

آنلاین بازی میکنه روانمو بهم ریخته سردرد شدم باهاش قهر کردم باز دست نمیکشه

معتاد بازیه دیگه درو ببند صداش نیاد

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اخه گفتی بیدار شدم انگار وسط کار خواب بودی😁

😂😂😂😂😂اره شوهر بی تربیتم عادتشه منو از خپاب بیدار کنه هر موقع بیدارم کاری نداره انقدر غر میزنم  لذت نمیشه زهر میشه واسش 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
معتاد بازیه دیگه درو ببند صداش نیاد

میاد صداش بیشتر از اون دلم ازش شکست منو ول میکنه نه باهام غذا خورد نه فیلم دید همش درحال بازی الانم تنها اومدم بخابم دوباره درحال بازیه میدونه حالم بده اهمیتی نمیده بازیش مهم تره

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
شاید حساسیت باشه  گرمیجات اگه خوردی شاید بخاطر اون باشه یا به گلی گیاهی چیزی که بهش حساسیت دار ...

نمیدونم حساسیت دارم یا نه 

دوتاش رو دستمه اونا نمیرن 

ولی چند تا رو پام  میاد و میره بعد چن روز 

بعد یهو میبینم باز اومد و بعد میره 

نمیدونم خیلی استرس دارم چین اینااا؟

خطرناک نیس 

خارش و سوزش اینا هیچی نداره و سطح صاف خبلی ریزن اندازه نوک سوزن