2777
2789
پسر منم بینیش خلطیه با کمی سرفه جی بدمش

برای بچه ها حتما باید اطفال معاینه کن دارو سرخود اصلا نده . به احتمال زیاد اسپری بینی و شربت برای گلوش و چرک خشک کن میدن .. اما ببر اطفال که تو بدنش نمونه ..

سفیکسیم هفت روز بهش بده حتما کمتر از هفت روز قطع نکن . نگران نباش کوچولوت زود خوب میشه به فکر خودتون ...

میگم خانمی من شوهرم دوهفته پیش دوروز بیشتر علائم نداشت رفت دکتر سرم و سوزن زد خوب شد اما چون شیمی درمانی میشه و نوبتش بود من ترسیدم گفتم تست بده بعد برو که تستش مثبت شد اما هیچ علائمی نداره میگه خوبم مشکلی نداره من نگرانم میگم نکنه یه دفعه نشون بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اکسیژن بالای ۹۵  اعلب ریه زیاد درگیر نشده و مشکلی نداره  ولی باز حتما باید با ...

ممنونم عزیزم بلا دور باشه انشاالله ازتون 💕

میگم خانمی من شوهرم دوهفته پیش دوروز بیشتر علائم نداشت رفت دکتر سرم و سوزن زد خوب شد اما چون شیمی در ...

عزیزم بعد دو هفته چیزی نیست دیگه از شروع اولین علائم خفیف نهایتا پنج روز علائم شدید تر میشه .. اگه سردرد و بدن درد و بی اشتهایی تب داره ببرید سی تی بدید و دکتر بره ..اگه این علائم نداره نگران نباش رد کردن .. 

عزیزم بعد دو هفته چیزی نیست دیگه از شروع اولین علائم خفیف نهایتا پنج روز علائم شدید تر میشه .. اگه س ...

خب خداراشکر نه مشکلی نداره 

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده خیلی سوال پرسیدم انشاالله همیشه سلامت باشید 🌹

خب خداراشکر نه مشکلی نداره  ممنونم عزیزم خدا خیرت بده خیلی سوال پرسیدم انشاالله همیشه سلامت با ...

نه عزیزم خواهش میکنم وظیفه است انشالله که بهتر شید .. فقط خود درمانی نکنید .. دلتاذاصلا شوخی نداره متاسفانه ..

نه عزیزم خواهش میکنم وظیفه است انشالله که بهتر شید .. فقط خود درمانی نکنید .. دلتاذاصلا شوخی نداره م ...

نه حتما فردا میرم دکتر حالا عمومی یا هرچی بهتر از نرفتن هست میرم لااقل بیمارستان عکس میگیرن اکسیژن خونم چک میشه 

نه حتما فردا میرم دکتر حالا عمومی یا هرچی بهتر از نرفتن هست میرم لااقل بیمارستان عکس میگیرن اکسیژن خ ...

عکس الان زوده .. باز چک شه اکسیژن خون اگه دکتر گفت برو عکس بگیر برو .. مولتی ویتامین . امپول ب کمپلکس و ویتامین دی و زینک و نوربیون و ویتامین ب .. اصلا نزن حتی اگه دکتر داد . کلسیم و لبنیات مواد غذایی اهن دار . حبوبات اهن دار ممنوعه 

عکس الان زوده .. باز چک شه اکسیژن خون اگه دکتر گفت برو عکس بگیر برو .. مولتی ویتامین . امپول ب کمپلک ...

چرا ویتامین ها را نزنم؟ 

چرا ویتامین ها را نزنم؟ 

باعث تشدید میشه .. بعضی دکترا که حرف خودشون قبول دارن میدن ... فقط ویتامین ث خوبه هر چهار الی سه روز یبار امپول . روزی دوز هزار قرص ث . اگه جوشان روزی یدونه حتما قرص ویتامین ث بخور . ان استیل قرص جوشان اونم روزی یدونه بخور درکنار ویتامین ث . شاید کم پیدا بشه چون دارو کروناس .. قیمتشم 14 تومن . قرص جوشان ویتامین ث 50 تومان . قرصشم جویدنی دوز هزار حدود 30 باید باشه ورقی شایدم کمتر 

باعث تشدید میشه .. بعضی دکترا که حرف خودشون قبول دارن میدن ... فقط ویتامین ث خوبه هر چهار الی سه روز ...

باشه بازم ممنونم لطف کردین 💕