2777
2789
من شوهرم دقیقا ۱۲  ام  همین ساعت علائمش شروع خوب موقع سی تی داد؟؟

تقریبا زود سی تی داده هفته دوم به بعد سی تی بهتره ... چون دلتا هفته دوم به بعد درگیزی شروع میشه .. اما الانم سی تی دادن دارو و مایعات و مواد غذایی و داروهایی که گفتم استفاده نکنه بیشتر نمیشه نگران نباش اصلا . روتارین از داروخونه بگیر روزی دوبار درست کن بخوره گیاهی هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبح زود میرم بیمارستان ممنون الان بچه هام تنها هستن نمیشه برم 

اگه امکانش هست برید عفونی که زودتر جواب بگیرید .. دکترای عمومی خیلی متوجه نمیشن چون بیشتر داروهای موثر رو عفونی میدونه .. مواظب کوچولوهاتون هم باشید صداشون گرفت یا تب کردن ببرید متخصص اطفال کلاریسین شروع کنید که عفونت نگیرند 

اگه امکانش هست برید عفونی که زودتر جواب بگیرید .. دکترای عمومی خیلی متوجه نمیشن چون بیشتر داروهای مو ...

آخه عفونی نداره اینجا هیچی نداره همه عمومی هستن 😔

غریبم خواهر اینجا دخترم هم گرفته اما خوبه خداراشکر دارو بهش ایبوپروفن‌ وسفکسیم داده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
با اکسیژن ۹۷ پس همون ۵ درصده  و احتمالا دکتر عفونی نرفتید !!  چون تو ۵ درصد رسیژن نیاز ن ...

باید چند باشه اکسیژن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آخه عفونی نداره اینجا هیچی نداره همه عمومی هستن 😔 غریبم خواهر اینجا دخترم هم گرفته اما خوبه خداراش ...

سفیکسیم هفت روز بهش بده حتما کمتر از هفت روز قطع نکن . نگران نباش کوچولوت زود خوب میشه به فکر خودتون باشید کوتاهی نکن هفته اول کرونا هفته طلایی کاری انجام ندید هفته دوم سخت تر میشه ...

باید چند باشه اکسیژن

ببین عزیزم اکسیژن بالای ۹۵  اعلب ریه زیاد درگیر نشده و مشکلی نداره 

ولی باز حتما باید با یه متخصص مشورت کرد 

من طبق تجربه ام گفتم که خودمون و مادرم اینا و برادرم درگیر شدیم