2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم 😭😭😭😭😭

295 بازدید | 15 پست

موهام مشکی رنگ کردم حالا هم خیلی زشت شده هم میگن که دیگه نمیشه رنگ کنممم حالا چیکار کنم من الان یه ساله فقط منتظرم موهام بزرگشه باید برم کوتاه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شامپوشیمیایی بزن میره منم یه بار مثل تو بدوم گالری بهم گفت یه پیمانه پودر دکلره وشامپو موهستش ولی مقدارش یادم نیست من گذاشتم موهام قهوای شد

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

شتاب زده عمل نکن.

یک مدت روغن نارگیل بزنید..

براق میشه ..و خوش حالت اگر جواب نگرفتید کوتاه کنید

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

منم اول کردم بد شدید مش

کی ش

د موهای خودمم مشکیه دیگه زیادی مشکی شدیکم شستم بدش بهم اومد خوشگل شدم دکلره کن بدش تیره بزار الان نه ها ی ماه بگذره بد چون موهات میسوزه 

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

منم مث تو افتصاح شد صورتم.هر ارایشگاهی هم میرفتم نامردا میخواستن تیغم بزنن انقد گرون حساب میکردن برام.بنظرم هر روز بروحموم با شامپوخوب بشور تا کم کم موهات رنگ باز کنن بعداز یه ماه برو بی رنگ کن راحت رنگ میگیره