2777
2789
عنوان

ماه عسل

169 بازدید | 20 پست

بچه ها کیا عروسی نگرفتن؟

تواین شرایط کردونا آخه چه جوری میتونیم عروسی بگیریم؟؟

یه نامزدی خییییلی ساده درحد خانوادگی اونم نه کامل خانواده ها حتی بازدن ماسک داشتم..ولی به جاش یه عقد خیلی خوب گرفتم شیراز تویه تالار با تقریبا ۲۰۰نفر ..الان به جاش میخوام برم ماه عسل این روزا..خودمم واقعا به خاطر خرجای اضافه دلم عروسی نمیخواست..

کیارفتن ماه عسل نظرتوت روبگین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا اینقدر عروسی دوست دارم🤔

من خودم برعکس شمام دوست ندارم آخه ماخیلی فامیل داریم خانواده همسرمم همینطور یعنی کمرمون خم میشه اگه بخوایم عروسی بگیریم...بعداول زندگی همش نگران قسط واینا باید باشیم اینجوری

چرا؟؟

امار فثتی ها و مبتلا هارو نگاه کن!

خواهر من با این وضی بیماریش کرونا کرفته بود تا سر حد مرک رفتع بود  منی ک ب خدا و پیر و پیغمبر اعتقاد نداشتم اکتفا کردم ب امام حسین:)نکنین ادمایی مث منو تنها نکنین

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
امار فثتی ها و مبتلا هارو نگاه کن! خواهر من با این وضی بیماریش کرونا کرفته بود تا سر حد مرک رفتع بو ...

نه عزیزم اصلاحش کردم جملم رو به این زودیا منظورم نیست..هروقت که اوضاع بهتر بشه میرم‌..تواین روزا و

که اصلا نمیرم..ان شاءالله که همیشه سلامتی باشه برای خانوادتون

من خودم برعکس شمام دوست ندارم آخه ماخیلی فامیل داریم خانواده همسرمم همینطور یعنی کمرمون خم میشه اگه ...

اره بابا بهتر شده عروسی نمیگیرن خیلیا دوست ندارن راحت و بدون خرج اضافه میرن سر خونه زندگیشون

منم عشق لباس عروسم خودمم کلا قبل کرونا یه عروسی کوچولو جمع جور گرفتم فقط آرزوش نمونه به دلم

نه عزیزم اصلاحش کردم جملم رو به این زودیا منظورم نیست..هروقت که اوضاع بهتر بشه میرم‌..تواین روزا و ...

اگر بهتر نشه صبر میکنم تا یه موقع مناسب تر میرم

نه عزیزم اصلاحش کردم جملم رو به این زودیا منظورم نیست..هروقت که اوضاع بهتر بشه میرم‌..تواین روزا و ...

لطفتع:)متقابلا

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳