2777
2789

من و نامزدم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم

ما واقعا همدیگرو دوس داشتیم

یه جا بحثش پیش اومده بود یه کاربر گفت که ازدواج شما کودک همسریه و اون چون ۱۲ سال از تو بزرگتره مثل پدرته و آیندتون خوب نمیشه

خب اولا که اون دوس پسر من نیست که پسش بزنم، نامزدمه!

و شرایطش و وضع مالیش و اخلاقش و خانوادش واقعا عالین

شاید من یه آدم دهن بین بودم و با این حرفا زندگی خودمو خراب میکردم

لطفا باعث ازهم پاشیده شدن زندگی افراد نباشید، بعضی ها البته!

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حرف زیاد میزنن تو به دل نگیر اگه دل نشکنن روزشون شب نمیشه و شبشون روز نمیشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
به حرفاگوش نده عزیزم ولکن 😐 منم ۱۰سال تفاوت سنی دارم بانامزدم

خوبین باهم؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

اتفاقا من و شوهرم همسن ایم من بعد زایمان خیلی خیلی شکسته و پیر شدم ترکیدم بعضی وقتا میگم کاش شوهرم سنش بیشتر بود حداقل به هم میاومدیم یا فکر میکنم این بنده خدا گناه داره چطور منو با این ظاهر تحمل می کنه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
خوشبخت باشید     بیخیال مردم همیشه حرف دارن برا زدن اگرم همسن بودید میگفتن زن بعد زایمان ...

مرسی گلم

آره واقعا

ببین واقعا بعضیا اینجا کاری جز تو دل خالی کردن آدم ندارن حتما باید انگی وصله ای چیزی بچسبونن بنظرم بهتره مسائل زندگی شخصیو اینجا نزارین وقتی خودتون عقل دارین و میتونین تصمیم بگیرین چون اینجا خیلیاشون فقط میخوان یه عیب و ایرادی بزارن رو یه چیزی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز