2777
2789
عنوان

آستیگمات

366 بازدید | 35 پست

یه چشم ۱ یکی ۱.۲۵ خوب میشه آستیگماتش؟ راستی عینکم هم از این گردهاست عینک فروشه میگفت خوب نیست ال وبله راست میگفت؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت باید بگه خوب میشه یا نه  به من گفت خوب نمیشه مواظب باش فقط بالاتر نره

سه ماه دیگه میخوام برم پیشش فکر نکنم خوب شه  

عینک شما گرد یا از این مربع هاست واسه من گرده 

استیکماتا بدبختن عین من ینی + شماره جشت ن خوب میشه ن میتونی عمل کنیی تفففف 

خودمونم میتونیم بفهمیم استیگماتو یا فقطپزشک

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
استیکماتا بدبختن عین من ینی + شماره جشت ن خوب میشه ن میتونی عمل کنیی تفففف 

چرا نمیتونم عمل کنم بعد ۲۵ سالگی میخوام عمل کنم دکترم گفت زوده

سه ماه دیگه میخوام برم پیشش فکر نکنم خوب شه   عینک شما گرد یا از این مربع هاست واسه من گرده&nb ...

ب گردیو اینا مربوطه استیگمات؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
سه ماه دیگه میخوام برم پیشش فکر نکنم خوب شه   عینک شما گرد یا از این مربع هاست واسه من گرده&nb ...

عینک من مربعیه 

ولی تا حالا نشنیدم چیزی در مورد شکلش بگن 

فقط یادمه یه دفعه که فریم میخواستم فروشنده دو سه تا که نشونم داد گفت اول نسختو بده ببینم اگه شماره چشمت بالا باشه هر فریمی رو  نمیتونی استفاده کنی که نگاه کرد گفت بالا نیست چشات

منم آستیگماتم و عینکم گرد  الکی گفته . حتما باید عینکت بزنی تا بیشتر نشه

همون دیگه من قاب عینک مو از یه جا دیگه گرفتم فقط شیشه هاشو عوض کرد هی میگفت این جنش پاکستانی ال بله 

چرا نمیتونم عمل کنم بعد ۲۵ سالگی میخوام عمل کنم دکترم گفت زوده

من رفتم نور تهران، دکی گفت ببین +رو عمل کنی بعد 40 سال برمیگرده اگ میخای پولتو بریزی دور عمل کنو تازه خیلی دیدت با الان فرقی نمیکنه. اونجام ک میدونی تخصصی چشمه دکترا عالی هستن. من با عکس و تجهیزات کامل رفتم

عینک من مربعیه  ولی تا حالا نشنیدم چیزی در مورد شکلش بگن  فقط یادمه یه دفعه که فریم میخو ...

شما شماره چشم تون چنده؟

من رفتم نور تهران، دکی گفت ببین +رو عمل کنی بعد 40 سال برمیگرده اگ میخای پولتو بریزی دور عمل کنو تاز ...

بابا چرت گفته با عمل لیزنک هیچ وقت برنمیگرده من از این دکترا زیاد دیدم برو راحت عمل کن