2777
2789
عنوان

خیانت

197 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم شبتون بخیر

امروز شنیدم دوستم با وجود پسر دبستانی که داشته خیانت کرده به شوهرش روابطشون خیلیی عمیق بوده 

چی میشه که یه زن متاهل خیانت میکنه ؟؟

مخم درد گرفت اونقدر فکر کردم 

الان دیگ انگار تعهد وجود خارجی نداره ن واسه زن نه واسه مرد خدا رحم کنه بهمون

بهش فکر نکن..ماجای بقیه نیستیم..جای بقیه تصمیم نمیگیریم و همین ک خودمون خوبه خودمون باشیم کافیه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یکیو میشناسم میگفت کلا بیشتر از ۶ ماه نمیتونم یه مردو تحمل کنم،همش هم تو رابطه با مردای متاهل و درحال خیانت به شوهرش بود

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بهش فکر نکن..ماجای بقیه نیستیم..جای بقیه تصمیم نمیگیریم و همین ک خودمون خوبه خودمون باشیم کافیه

حرفت درسته ولی میخوام بدونم ریشه این مشکلات از کجاس نجابت حیا چی شده

ایکاش  وقی همچی  مشخص میشه  طرفی  ک بهش خیانت شده با مدرک ازش شکایت کنه  تا     مجازات بشن و  بشه درس عبرت برا دیگران

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
بنظرم زن ها تنوع طلب نیستن ک حیانت کنن بیشتر ب علت کمبود محبت و عدم رفع نیازهای جنسی و عاطفیشونه

ولی میدونی زن حیا داره بنظرم هرچیزی ک باشه حس مادرانه حیا باید مانع بشه نمیدونم والا

حرفت درسته ولی میخوام بدونم ریشه این مشکلات از کجاس نجابت حیا چی شده

وجود نداره براشون هرکی ی ذاتی داره من وختی بااون اسگل دوست بودم همیشه ام بهم خیانت میکردم دلم برنداشت حتی ی بار خیانت کنم تازه من دوست بودم نمیدونم من خیلی پپه ام یا اونا خیلی ..؟

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

من به شخصه اصلا نمیتونم این خیانت کردن رو هضم کنم

حالا چه مرد چه زن. هرچقدرم از هر لحاظ کمبود داشته باشن بلاخره به یکی تعهد دارن بجز آبروی خودشون آبروی ینفر زندگی ینفر دیگه هم در میونه. چطور میتونن همچین کاری بکنن؟

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
2790
2778
2791
2779
2792