2777
2789
عنوان

داداشم دستشو...

2168 بازدید | 49 پست

سلام داداشم ۱۵سالشه تونونوایی کارمیکنه امشب پیام داده دستشو باجارو که الومینیومی بوده بریده انگشتشو من نگرانم انگشتش قطع نشده باشه اینم چتاشه

همسرمردی زحمتکش

نون حلال با زحمت بدست میاد

ان شاءالله بلا ازش دور باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگشتش قطع شده باشه چجوری چت کنه باهات؟  

بالاخره بقیه انگشتاش که هستن 😑

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
بالاخره بقیه انگشتانش که هستن 😑

بازم اذیت میشه نمیتونه چت کنه آخه ی جایی ع بدن درگیر شه بقیه جاهای بدنم آروم قرار نمیگیره 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

ع داداشت خیلی خوشم اومد ع حرفاش ع زحمت کش بودنش تو این سن.... نگران مامانته ببین 

ای کاش داداش منم اینجوری می‌بود 😊

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
دارم دیوونه میشم ازگریه ازبس مامانم بداخلاقی میکنه و بلدنیست بابچه درست رفتارکنه ادم جرات نمیکنه بهش ...

خودتون ببرینش دکتر

ایشالا که خوب میشه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

واقعا متاسفم خب ببرش دکتر

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

منم داداشم ۱۵ سالشه خیلی بلا سر دستش اینا اومده یبار بل کانتینر برید جوری ک بیمارستان قبولش نکرد بردیم جای دیکه بخیش کرد اونم ببره دکتر و گرنه عفونت میکنه بش بگو با بتادین بشورع اگ خون میاد بره بخیه کنه اگ ن کپسول چرک خشک کن باز کنه پودرشو رو زخمش بریزه با ی پماد چشم از این زردا بزنه روش با باند بپوشونش