2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست
شیربها یه رسم محدوده شاید مناطق خاصی هنوز این رسم دارن، اما باز صورت مسئله فرقی نداره چون همون پول خ ...

ترجیح میدم با روکش به روز بودن باشه تا عصر حجری☺

درضمن توافق میشه در حد توان و تو برگه هم نوشته میشه، پسر خودش میگه چقد میتونه و مینویسن 

بوده که حتی فقط یه یخچال نوشتن یا ...

لااقل انقد شعور داریم پول و مبلغ خاص تعیین نکنیم، هروقت گفتن شیربها به حد توان....

جای بحثی میمونه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
کاملا درسته و جهیزیه برای زندگی مشترک مصرف میشه و از آنطرف حداقل ۵۰۰ میلیون خانه و حداقل ۱۰۰ میلیو ...

خوب  چیکار باید بکنن دیگه  

توقع داری عروسم اندازه داماد هزینه کنه؟؟؟؟؟دو روز دیگه  کار به جدایی بکشه اون منزل  ماشین به اسم مرد هست  زن باید دست خالی برگرده  هواست به اینم هست؟؟ اگر زحمتی میکشه  بیشتر خرج میکنه  برا خودشه

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ علاقه ای به صحبت کردن با زن ستیزا و مرد سالار ها ندارم لطفا ریپلای نکنید جواب نمیدم

روتو برم تو ریپلای میکنی الانم قیافه گرفتی ماشاالله بهت 😁😂🤣🤣😁

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
فروش یعنی چه این جمله ات اصلا قشنگ نیست همه که مثل شما پولدار نیستن بتونن جهیزیه اتچنانی بگیرین ش ...

ببخشید اما رسم پارچه خونی هم هنوز بعضی جاها رسمه، و اصلا قابل احترام نیس

اما وقتی دو طرف قبول دارن و مشکلی باهاش ندارن خب به ما چه!!!

فقط درموردش و جلوه بدی که داره حرف میزنیم، اونا از نظر خودشون خوبه پس نبایدم ناراحت بشن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ببخشید اما رسم پارچه خونی هم هنوز بعضی جاها رسمه، و اصلا قابل احترام نیس اما وقتی دو طرف قبول دارن ...

فروش دختر جمله خوبی نیست عزیزم 

در مورد اون رسمی هم که گفتیم قدیم بوده الان بجای پارچه خونی باید طرف نامه سلامت بگیره پس رسم همون رسمه فقط شکلش عوض شده.

حالا اینکه شیربها درسته یا نه من واقعا نمیدونم

درسته، درست تر اینکه کاش این رسم مهریه و جهیزیه و شیربها رو کلاً بردارن از بیخ و بن، زن و مرد با آزا ...

بخدا ماها دیگه بزرگ نداریم

قدیما چیزی گفتن و هنوزم داریم با رسوم قدیم زندگی میکنیم

الان بزرگی نداریم که بیاد این مسخره بازی هارو جمع کنه.

شما یه دونه گندم میکاری وقتی به ثمر میرسه اون یدونه گندم میشه ۱۵ تا گندم

منم همچین نیتی داشتم،میگم خانواده محترم شما معقولانه و سبک جهیزیه تهیه کنید که فشار بهتون نیاد

اگه رشد مالی تو زندگی پیش بیاد خانومم هم از این اتفاق بهره میبره فرقی بین زن و مرد نیست که.

من نمیدونم چرا بعضی از خانوم های عزیز جبهه میگیرن

بدشون اومد گفتم سرمایه گذاری میکنم واسه زندگیمون.

شاید بعضیاتون مسخره بگیرید ولی اگه ۱۰ سال پیش چشم بسته داخل بورس هرچیزی که خریده بودین الان ۸۰۰ برابر شده حداقل.

چرا وسیع تر نگاه نمیکنید؟

مگه نهال کاشتن شاخ و دم داره؟؟؟ اینم خودش یه نوع نهال کاشتنه

شما قدرت خرید یک عدد پراید رو یک نهال فرض کنید و ۱۰ سال دیگه میتونید باهاش حداقل ۵.۶ تا پراید بخرید،اینا مثاله ولی خب ای کاش دو طرفه جلو میرفت طبق صحبت های شما

صحبت کردن با زن ستیزا به نتیجه ای نمیرسه چیز هایی گفتید به ضرر زن و به نفع مرده

باشه باشه

اتفاقا صحبت کردن با اینایی که از عصر جدید فقط حرف زدنشو یاد گرفتن نه فرهنگشو بی فایدس

دقت کنی فقط داری چند تا کلمه کلیشه ای تکرار میکنی

زن علیه زن، زن ستیز و فلان...

یکم بحث منطقی کن ، قانع کن طرفتو🙂

این چیزا مثل همون فرهنگتون از بین رفته ...رو همه جواب نمیده

این رسم کجاش راحته خو نصف مهریه رو همون اول کاری میگیرین😁😁فرض کن ۱۰۰ تا سکه مهریه یه دختر باشه ۵۰ ...

نه عزیزم نصفش را نمیگیریم به نرخ طلای الان حدود ۳۰میلیون را میدن( به اندازه یه سرویس طلا نسبتا سبک)

خود من ۸۶عقد کردم اون موقع ۱۴۰۰بهم دادن ۱۱۴سکه هم پشت قباله زدن