2821
2789
عنوان

شیربها

1305 بازدید | 113 پست

سلام من پسرم،قراره برم خواستگاری و با این رسم و رسوم غیرمنطقی به شدت مخالفم

شما نظر بدین راجب این ایده ای که میخوام به خانواده عروس بگم،شما باشین این ایده رو قبول یا رد میکنید؟

-شیربها هرچیزی که هست قراره تو زندگی من و اون استفاده بشه،خانواده ی محترم عروس خانوم پول این شیربهایی که میگین آماده هست ولی اجازه بدین من این پول رو به مدت به نام دخترتون و به مدت ۱۰ سال در یک شرکت سرمایه گذاری کنم.

من از شما جهیزیه ی آنچنانی نمیخوام،و اصلا موافق با لوازمی که فقط واسه چشم و هم چشمی هست نیستم.

بنظر شما این ایده منصفانه هست؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه جوره میخواید حق دختر رو ازش بگیرید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

مگه گفتن رسمشو دارن؟ مگه قیمت تعیین کردن؟ مگه نقد و جیرینگی میخوانش ازت؟

اگه جواب هر سه بله هست ، یه نفر دیگه رو پیدا کن، بحث عمری زندگیه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

رسمشون شیربها بگیرن؟

بعد سکه خودت مد نظرتون چقدر؟

بعد واسه جهاز تا چه حد انتظار ازشون داری منظورم از اون دست پسرایی که میگن جهاز کامل میخوایم یا هرچی در حد توانشون باشه؟

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
اوووو مگه رسم شیر بها هنوز هست؟

اره بعضیا انقدر نجومی میگیرن انگار عروس شیر گاو هلندی حاوی پودر طلا خورده 😂😁🤣😁😂😁

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
مگه گفتن رسمشو دارن؟ مگه قیمت تعیین کردن؟ مگه نقد و جیرینگی میخوانش ازت؟ اگه جواب هر سه بله هست ، ی ...

زنان علیه زنان

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اره بعضیا انقدر نجومی میگیرن انگار عروس شیر گاو هلندی حاوی پودر طلا خورده 😂😁🤣😁😂😁

زنان علیه زنان