2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر و مادرم گرفتن خیلی هم لاغر شدن ولی بشدت رژیم گرونیه و البته سخت 

بنظرم شما همه چیز بخور ولی کم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
پدر و مادرم گرفتن خیلی هم لاغر شدن ولی بشدت رژیم گرونیه و البته سخت  بنظرم شما همه چیز بخور ول ...

کم میخورم ولی  نمیدونم  چرا  وزنم  تکون نمیخوره   خسته شدم

ب نظرم سخته و وسط راه کم میارن 

مطالعه کردم 

نون وبرنج نداره 

خب سخته ک قند هم کلا خورده نشه 

چون بدن کم میاره 

ی دکتر خوب برو 

و با اراده و ورزش حتما ب نتیجه دلخواه خواهی رسید

ب نظرم سخته و وسط راه کم میارن  مطالعه کردم  نون وبرنج نداره  خب سخته ک قند هم کلا ...

الان کم میخورم  ورزشم میکنم   همونمممم   خیلی سخته این همه  رعایت کنی همون باشی😭

الان کم میخورم  ورزشم میکنم   همونمممم   خیلی سخته این همه  رعایت کنی ...

اگر واقعا سخت وزن کم میکنی یمدت کوتاه مثلا یکماه این رژیمو بگیر وزنت که پایین اومد دیگه سعی کن تثبیتش کنی ولی همه چی بخور اینجوری بدن نابود میشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)