2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پدر و مادرم گرفتن خیلی هم لاغر شدن ولی بشدت رژیم گرونیه و البته سخت 

بنظرم شما همه چیز بخور ولی کم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
پدر و مادرم گرفتن خیلی هم لاغر شدن ولی بشدت رژیم گرونیه و البته سخت  بنظرم شما همه چیز بخور ول ...

کم میخورم ولی  نمیدونم  چرا  وزنم  تکون نمیخوره   خسته شدم

ب نظرم سخته و وسط راه کم میارن 

مطالعه کردم 

نون وبرنج نداره 

خب سخته ک قند هم کلا خورده نشه 

چون بدن کم میاره 

ی دکتر خوب برو 

و با اراده و ورزش حتما ب نتیجه دلخواه خواهی رسید

ب نظرم سخته و وسط راه کم میارن  مطالعه کردم  نون وبرنج نداره  خب سخته ک قند هم کلا ...

الان کم میخورم  ورزشم میکنم   همونمممم   خیلی سخته این همه  رعایت کنی همون باشی😭

الان کم میخورم  ورزشم میکنم   همونمممم   خیلی سخته این همه  رعایت کنی ...

اگر واقعا سخت وزن کم میکنی یمدت کوتاه مثلا یکماه این رژیمو بگیر وزنت که پایین اومد دیگه سعی کن تثبیتش کنی ولی همه چی بخور اینجوری بدن نابود میشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)