2777
2789
عنوان

رانندگی

90 بازدید | 10 پست

بچه ها بعد از گواهینامه تون اولین باری که پشت ماشین خودتون نشستید تنهایی نشستید یا با کسی؟ چند بار تصادف کردین؟ من همش احساس نا امیدی دارم احساس میکنم هیچ وقت راننده نمیشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خودت خودتو باور نداری و انرژی منفی میفرستی انتظار داری بقیه رانندگیتو قبول داشته باشن😐😐من رانندگیم خوبه اما پیش نیومده تنهایی بشینم... یذره اعتماد ب نفس داشته باش اع زن باید قوی باشه😎💪🏻بقول مامانم زن باید همچی بلد باشه 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
باشه

افرین ب خودت روحیه بده تو میتونی رفیق😉هرکسم ایراد گرف زل بزن تو چشاش و سکوت کن😐عمرا اجازه بده ب خودش یبار دیگه بهت ایراد بگیره😂

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

والا من خودم تنهایی راننده شدم ، چند بار با شوهرم و بابام نشستم انقدر ایراد گرفتن منم دیگه باا اونها ننشستم پشت فرمون 

الانم  ده ساله گواهینامه دارم، ولی شش ساله که رانندگی میکنم 

دوبار هم تصادف جزئی داشتم ،اولیش رو خودم مالیدم به ماشینی که پارک بود 😂😂دو میشم که طرف مقابل مقصر بود و فقط سپر شکست که عوض کردیم وماشین آسیب ندید 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز