2777
2789
عنوان

تجربه مهاجرت و زندگی تو قبرس شمالی

211 بازدید | 12 پست

دوستان سلام کسی اینجا هست که  تو قبرس شمالی زندگی میکنه یا اشنا اونجا داشته باشه یکم شرایطشو توضیح بده بهم

قیمت مواد غذایی و حمل و نقل و اینجور چیزا هم بگید که چطوریه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

وای قبرس شمالی عااالیه 😭😭😭

میخام مهاجرت کنم قبرس شمالی فقط یکم اطلاعات از کسایی که اونجان یا تجربه زندگی اونجا دارن میخاستم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم چرا قبرس؟؟

چون سکوی پرتابه دیگه با حدودا ۳ توما خونه میخریم بعد یک ماهم پاسپورت اونجارو میدن بعد به هرجا که خاستیمم میتونیم بریم در کل خود قبرسم خوبه اگه برای زندگی بخایم ولی من بعدش شاید رفتم فرانسه یا ایتالیا

چون سکوی پرتابه دیگه با حدودا ۳ توما خونه میخریم بعد یک ماهم پاسپورت اونجارو میدن بعد به هرجا که خاس ...

ممنون بابت پاسخت، انشالله که موفق باشی، جاهای دیگه هم هست البته خیلی طولانیه پروسش، کانادا، استرالیا، تحصیلی

ممنون بابت پاسخت، انشالله که موفق باشی، جاهای دیگه هم هست البته خیلی طولانیه پروسش، کانادا، استرالیا ...

ممنون همچنین

بله ولی تحصیلی خیلی درمیاد ۱۰ میلیارد تا.....

چون سکوی پرتابه دیگه با حدودا ۳ توما خونه میخریم بعد یک ماهم پاسپورت اونجارو میدن بعد به هرجا که خاس ...

پاسپورت نمیده قبرس شمالی، اگر شرکت مهاجرتی بهتون گفته دروغگوئه

میخام مهاجرت کنم قبرس شمالی فقط یکم اطلاعات از کسایی که اونجان یا تجربه زندگی اونجا دارن میخاستم

با ما درتماس باشید

مهاجرت با خرید خانه در قبررس شمالی، پنجمین کشور امن دنیا

۰۹۱۲۰۱۷۶۲۸۱