seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 عنوان چی بخورم پریودم فوری بند بیاد 251 بازدید | 20 پست بچه ها تروخدا هرکس میدونه راهنمایی کنه قرص ترنسید 250خوردم مفنامیک اسید از ظهر دارم میخورم بند نمیاد 14روزه رو خونریزیم میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم . 1400/06/17 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 بچه ها میدونم باید برم دکتر الان تو این شرایط نمیتونم فقط میخوام ی چیزی باشه فوری بند بیارهتا چن روز دیگه برم دکتر میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 دوش گرم و دم نوش آویشن آویشن گرمه بدترش نمیکنه.؟ میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 امپول ویتاپین کا برای ماجواب میده دیگه ده تا داروخونه رفتم گیرم نیمد میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
totfarangi_۶۵ عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 153 آویشن گرمه بدترش نمیکنه.؟ من هروخ پریودم عقب میوفته دم نوش اویشن میخورم اتفاقا درد رو هم کم میکنه
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 خونریزیت چرا بند نمیاد؟ برو دکتر خب کدوم شهری؟ اره میدونم باید برم دکتر الان نمیتونم تا چن روز دیگه میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
نيلدون عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 10841 ده تا داروخونه رفتم گیرم نیمد وقتی نمیدونی علتش چیه الکی دارو نخور
نيلدون عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 10841 اره میدونم باید برم دکتر الان نمیتونم تا چن روز دیگه اگر تهرانی بگم کجا بری
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 اگر تهرانی بگم کجا بری نه شیرازم میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 وقتی نمیدونی علتش چیه الکی دارو نخور کیست دارم همیشه اینجوری میشم میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .