ysadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 532 عنوان کرم شب 69 بازدید | 5 پست دوستان به نظرتون کرم شب واسه کاهش لکه های صورت خوبه و ازبین میبره؟کسی استفاده کرده نتیجه گرفته؟یااگرکسی هرچیزی برای لکه های صورتش استفاده کرده نتیجه شودیده بگه لطفا بهره مند شیم ازنظراتتون🙏🤗 1400/06/17 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50762 حتما از محصولات نفیسه😑😑 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
سرهو عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 3952 من کرم شب دساز میزنم خوبه ولی تا تموم میشه صورتم داااغونه نمیدونم چیکار کنم بخدا سنی ندارم صورتمو داغون کردم. الان خاک رس وگلیسرین وگلاب قاطی کردم زدم رو پوستم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50762 نه دکترپوست خوبه پس از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
سرهو عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 3952 نه دکترپوست من باید برم دکتر پوست البته اینا که انقدر عالین خیلی چیزا اومده غیر از بوتاکس وژل کارای دیگه میکنن ولی هزینش بالا یک تومنه