2777
2789

خوندم انشالله حاجت روا شی 

میشه واسه منم دعا کنین عشقم برگرده آشتی کنیم و بابامم جوابش مثبت بشه برا ازدواج با عشقم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم انشالله حاجت روا شی  میشه واسه منم دعا کنین عشقم برگرده آشتی کنیم و بابامم جوابش مثبت بش ...

گلم یکی تو این سایت میگفت اگه بخوای برات ۴۰ نفر ۴۰ توحید بخونن حاجت روا میشی. خواستی تاپیک بزن میخونن برات بچه ها

گلم یکی تو این سایت میگفت اگه بخوای برات ۴۰ نفر ۴۰ توحید بخونن حاجت روا میشی. خواستی تاپیک بزن میخون ...

مرسی دورت بگردم انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بزن امشب خودم برات یکی خوندم الان🌺

فدات شم گذاشتم انشالله به حق مادرم حضرت زهرا هر چی از خدا میخوای بهت بده 

فدات بشم من🌺 یه حاجت سخت دارم برام دعا کن🌸

چشم خدا دلت رو شاد کنه