2789

خوندم انشالله حاجت روا شی 

میشه واسه منم دعا کنین عشقم برگرده آشتی کنیم و بابامم جوابش مثبت بشه برا ازدواج با عشقم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم انشالله حاجت روا شی  میشه واسه منم دعا کنین عشقم برگرده آشتی کنیم و بابامم جوابش مثبت بش ...

گلم یکی تو این سایت میگفت اگه بخوای برات ۴۰ نفر ۴۰ توحید بخونن حاجت روا میشی. خواستی تاپیک بزن میخونن برات بچه ها

گلم یکی تو این سایت میگفت اگه بخوای برات ۴۰ نفر ۴۰ توحید بخونن حاجت روا میشی. خواستی تاپیک بزن میخون ...

مرسی دورت بگردم انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بزن امشب خودم برات یکی خوندم الان🌺

فدات شم گذاشتم انشالله به حق مادرم حضرت زهرا هر چی از خدا میخوای بهت بده 

فدات بشم من🌺 یه حاجت سخت دارم برام دعا کن🌸

چشم خدا دلت رو شاد کنه