2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدتر سردردنمیشم ولی گلاب به روت استفراغ میکنم درحدمرگ تمام شکمم میخواد کنده بشه،دیگه بدنم کم اب م ...

قرص بخور اصلا حالت بد نمیشه

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
🤣😅چه بامزه گفتی زن حامله

بخدا راست میگم😂

یبارافسرماشینو نگه داشت مامان بزرگم گفت بذارید بریم توااین گرما ما رو نگه داشتید ازفرصت شرایط ظاهری منم استفاده کرد گفت ماخانوم باردارهمراهمونه افسرهم ی نگا بمن کرد گفت بله اوضاشونم پیداس خوب نیس خلاصع افسر دیگه ولمون کرد🤦😐😂😂😂😂😂🤣🤣

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

من از نوع بقیه ام زن عموم تا میشینه تو ماشین میاره بالا😐

انقد هم قرص میخوره 

یه بار رفتیم خرم آباد ما جزو لرتسانیم ولی پلدختر همون آخرتی شهر یهو آورد بالا پلاستیک کم آوردیم جای پفک میآورد بالا😐😂

موقع برگشتن یه بسته پلاستیک خریدیم همه رو استفاده کرد😂

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

من یع زمانی اینقدر زیاد بود که فاصله خونه تا بازار هم اکلیل بالا میاوردم🥲

تا ۱۴ سالگی ولی الان خوب شدم یادمه یه فاصله دوروزه ارو ۳۴ بار استفراغ کردم یعنی همون اکلیل بالا آوردم😂

🤍 perfect paradise 🤍
قرص بخور اصلا حالت بد نمیشه

من دوسال پیش قبل کرونا معجزه رو به واقعیت دیدم الانم به معجزه اعتقاددارم قبلا قرصم برام فایده نداشت اثرنمیکرد،الانم توماشین فقط سرگیجه وتهوع میگیرم امادیگه گلاب ب روت بالانمیارم🙁

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
ای جانم ،🤣🤣🤣🤣🤣قرصی چیزی بخورید اینجوری نشید

الان به لطف امام حسین دیگه اینطوری نمیشم🙃💙