2777
2789
عنوان

بیچاره شدم

114 بازدید | 8 پست

بچه ها یه مشتری داشتیم

بجای ۳۵۰ هزار تومن ۳۵ کشیدم 

تورو خدا بگین چی کار کنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو برگردع😐😂

مسخره

من دارم از دلشوره چپه میشم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
برو بانک استعلام بگیر اگه رسید پرداختو داری 

استعلام چی

بهت گفتم دیگ عزیزم برو بانک استعلام بگیر بانک شماره طرفو بده بهت توام زنگ بزنی بگی اشتباه ب جا ۳۵۰ & ...

حتمی میده شماره شو

اگه مشتری نیاد چی

فک نکنم بدون مامور شماره بده چون اطلاعات شخصیه دیگ ولی تو. داستانو واس کارمند بانک تعریف کن ببین چی ...

یعنی مامور چی

2790
2778
2791
2779
2792