2777
2789
عنوان

کمککک😑

59 بازدید | 13 پست

سلام خانوما اکانت خودمو دوستام دارن مجبور شدم با کاربری این خانم ازتون کمک بخوام
اینستا ی طوری شده که اگه ی نفر رو بلاک کنی هر اکانت دیگه ایی که بسازه باز بلاکی
شوهرم  و پسرم من رو بلاک کردن
چیکار باید بکنم ؟گوشیم رو ریست کنم ی پیج جدید بسازم درست میشه؟
لطفا کمکم کنید خیلی واجبه مخصوصا برای پسرم ی زنه داره گولش میزنه 😑😑
هر راه کاری دارین بدین جر اینکه گوشی رو عوض کنم
به گوشی ها خودشون دسترسی ندازم
از کسی که سر در میاره هم بپرسین

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم

یه پیج دیگه بزن یا با یه شماره و ایمیل جدید 

شاید درست شه و دیگه بلاک نباشی 

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی یه اکانت جدید با ایمیل بزنی

گفتم که اینسنا ی طوری شده که با اون گوشی هر چی اکانت بسازی باز بلاک میکنه 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
یه پیج دیگه بزن یا با یه شماره و ایمیل جدید  شاید درست شه و دیگه بلاک نباشی

اینستا ی امکان جدید داره که ی نفر رو بلاک کنی با اون گوشی هر جی اکانت بسازه بلاک میکنه

کاری به ریست گوشی نداره کا! با اون شماره و اون آدرس ایمیل دیگه نمیتونی با اکانت دیگه بهش دسترسی داشت ...

با ی ایمل دبگه هم ساختم باز بلاک بود 

امکان جدید اینستاس  

اینستا ی امکان جدید داره که ی نفر رو بلاک کنی با اون گوشی هر جی اکانت بسازه بلاک میکنه

آها 

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦
گفتم که اینسنا ی طوری شده که با اون گوشی هر چی اکانت بسازی باز بلاک میکنه 

ن عزیزم 

وقتی بخای کسی رو بلاک کنی دوتا گزینه میاد اولی همین اکانتو بلاک کن 

دومی هر اکانتی با این شماره ساخته شده رو بلاک کن ک اونا دومیو زدن 

شما هرچی اکانت فیک بزنی فایده نداره 

خدایا ب امید خودت ن بنده های بیخودت😂
ن عزیزم  وقتی بخای کسی رو بلاک کنی دوتا گزینه میاد اولی همین اکانتو بلاک کن  دومی هر اکا ...

حتی با شماره جدید هم بزنم اکانت باز فایده ایی نداره درسته ؟

چرا شماره جدید باشه احتمالا میشه

امتحان میکنم انشالله بشه