2777
2789

واسه چی میخای؟من دکترم برام نوشت شبا میخورم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه آدرس دکتر را بگی ممنون

مگه شیرازی هستی؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

شب ها خوابم نمیبره استرس دارم

من تپش قلب داشتم رفتم دکتر بعد ازمایش و تست و نوار قلب و سی تی انژیو گفت قلبت سالمه از استرسه وفشار عصبی برام نوشت گفت شبی نصف اول خوابم میبرد الان یکی میخورم تا بخوابم اگه نخورم شبا اروم نمیگیرم تا صبح هم بیدارم و صبح سردرد میگیرم چون میگرن دارم

پس به همین راحتی نمیدن

نه نمیدن داروخانه هم رو نسخه میده ممنون هست حتی من واسه سردردم مسکن قوی جواب میده مثل نوروتیلیپتیلین داروخانه با نسخه بهم میده ببین اوتوبوس یا سنبلتیب دم کن بخور قبل خواب شاید جواب داد بابونه هم ارامبخشه

نه نمیدن داروخانه هم رو نسخه میده ممنون هست حتی من واسه سردردم مسکن قوی جواب میده مثل نوروتیلیپتیلین ...

من از ناصر خسرو تهران هر چقدر بخوام میخرم ولی لامصب گران میدن

من از ناصر خسرو تهران هر چقدر بخوام میخرم ولی لامصب گران میدن

شاید داروهاش تاریخ گذشته باشه نخر میدونم چی میگی منم تا ارامبخش نخورم نمیتونم فکر و خیال و استرس و تپش قلبم نمیذاره قرص تپش قلبم میخورم ولی از بس فشار روحی روم هست جواب نمیده

بسته ای ۲۰۰ هزار 

یا خدا چقدر گرون نخر