2777
2789
عنوان

کمک پلیز

96 بازدید | 10 پست

سلام 😃من یه سوالی از سایت دانشگاه آزاد پرسیدم و جواب دادن فقط منظورشونو دقیق نفهمیدم

خسته نباشید ببخشید یه سوال دارم،توی نتایج انتخاب رشته اگه تو یکی از اولویتای اول ذخیره بشیم وبعدا معلوم بشه که قبول نشدیم ؛آیا اولویتای بعدیمون برسی میشن؟ (1400/06/16-20:57:06)

با سلام انتخابها همزمان بررسی شده است در هر انتخابی پذیرفته شدید انتخابهای پایین تر قبولی یا مردودی آن اعلام نمیشود. همچنین امکان بررسی اولویت های پایین تر وجود ندارد و در هر انتخابی پذیرفته شدید در همان انتخاب امکان ثبت نام دارید .در خصوص انتقالی یا مهمانی در سامانه منادا به ادرس مراجعه کرده و آیین نامه نقل و انتقالات را مطالعه کنید در صورت هر سوالی از نقل و انتقالات معاونت دانشجویی پیگیری بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه اگه الویت های اولت قبول شدی دیگ کاری به بقیه ندارن بهت میگن اینو قبولی آیتم های بعدی هیچ اگه نشدی الویت های بعدی رو بررسی میکنن

میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید 
مهم نیّته😅 پلیز ینی لطفا

:/تافل فرانسه دارم انگیلیسیم میفهمم جهتی بود مزاح!

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳