2777
2789
عنوان

مرغ اب پز

1571 بازدید | 15 پست

چجوری مرغ اب پز درست میکنید ؟ 

یعنی اصلا روغن نمیزنید؟ 

اگه کسی بلده بیاد بگه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغو میذارم توقابلمه، کمی آب توش می‌ریزم، پیاز فراوون روش خلال می‌کنم، نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و رب می‌ریزم، وقتی آبش شروع به جوشیدن کرد، زیرشو کم می‌کنم یه دو ساعتی با شعله ملایم بپزه، آخر سرم زعفرون دم کرده می‌ریزم‌ هیچ وقت مرغو سرخ نمی‌کنم و انقد مرغام خوشمزه میشه که همه میپرسن چه‌جوری درست می‌کنم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره دیگه بدون روغن با پیاز و فلفل دلمه ای و سیرو...با یکم اب و حرارت پایین تا بپزه در حد ۱ لیوان اب

پس رب چی ؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
مرغو میذارم توقابلمه، کمی آب توش می‌ریزم، پیاز فراوون روش خلال می‌کنم، نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و ر ...

رب وقتی خام میریزین بوی زهم نمیگیره ؟ 

اب مرغ میخوای برای زرشک پلو

۲تاپیازرنده کن توتابه باروغن یکم سرخ کن روب بزن سرخ کن ادویه پودرسیرپودرگوجه یکم کاری بزن اب لیمونمک فلفلم بزن تفت یده بریزتواب مرغ ابی ک مرغ پزوندی یه هپه سیراگردوستداری خردکن دلمه بزن 

اگرم دوستداشتی بجای ادویه دیگه نمک فلفل بزن فقط مرغ سرخ کن تواب سس بخوابونش ی جوش خردتموم 

اینجوری اب مرغ مرغ بپزون پیاز سیب زمین خردکن بریزمدلش نوع خردکردن بستگی ب خودت داره اب غوره ابلیمو نمک فلفل دلمه هویج قارچ باب میلت سیرم همینطور

رب دوستداشتی بزن گوجه بزن سبزی معطرم اگردوستداشتی خیلی عالی میشه

من بابام سراشپزه ایناارواون ازبچه گی یادم دادک درست کنم 

دلم میخوادکاربریم تعلیق کنن😬

من آپز درس نمیکنم هر وختم تو آب بپزم بعدش دوباره سرخ میکنم یکم آب میریزم تو مرغ نمکم یکم میزنم بد بذا بمونه تو بپزه تا وختی آبش بکشه روغنه خوده مرغم درمیاد تو همون یکم سرخش میکنم خیییییلی خوب میشه موقعه سرخ کردنشم ادویه و ازینجورچیزا میزنم من ک عاشقه مرغه ترشم خالی خالی میخورمش😋

من آپز درس نمیکنم هر وختم تو آب بپزم بعدش دوباره سرخ میکنم یکم آب میریزم تو مرغ نمکم یکم میزنم بد بذ ...

مدل رژیمی میخوام🥺 

خودمم برای مهمون همبشه سرخ میکنم 

مدل رژیمی میخوام🥺  خودمم برای مهمون همبشه سرخ میکنم

آقا من برا مهمونم همونجوری که گفتم درست می‌کنم، انگشتاشونم می‌خورن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آقا من برا مهمونم همونجوری که گفتم درست می‌کنم، انگشتاشونم می‌خورن

اره به نظر خوب میاد 

حتما امتحان میکنم 

مرسی عزیزم ❤️❤️