2789

فیلمهای کلاسینو تاملند و ببین

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استاد مهدی بخشی

استاد حامد پویان نظر

استاد بابایی

استاد عارف ربیعان

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
استاد مهدی بخشی استاد حامد پویان نظر استاد بابایی استاد عارف ربیعان

و کامبیز فرزانه

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
مدرساش کیا هستن؟

بابایی و... 

دقیق نمیدونم

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بابایییییی

فوق العاده ست 

جلسه ۱ تا نصف جلسه ۷ پایه ۱۴۰۰ استوکیومتریه و مسائل مربوط به استو از جلسه ۷ به بعد درس شروع میشه و همه چی رو مو به مو میگه 

فقط برو ببین و حال کن 🔥🔥🔥

و اینکه واسه درصد بالا نیازه که خودت هم دست به کار بشی و تست زیاد بزنی

لیست دبیر میدی؟😐😂 کدوم بهتره؟

خواهرم همه اینارو نگا میکنه همشون بهترینن 

خواهرم همه اینارو نگا میکنه همشون بهترینن 

ولی مهدی بخشی بدون فرمول یاد میده بنظرم اون بهتره

سلام عزیزم

من پارسال کنکور دادم با شیمی خیلی مشکل داشتم. زیاد براش وقت میذاشتم ولی نه میتونستم به مسائلش جواب بدم نه به تست های حفظیش 

تا اینکه یکی از دوست هام یه ویدئو برام فرستاد از یه سایت مشاوره کنکور بود اون رو دیدم عالی بود. هم روش مطالعه حفظیات شیمی رو گفته بود هم روش مطالعه و پاسخگویی به مسائل شیمی

یه مشکلی هم که داشتم این بود که از منابع خوبی استفاده نمیکردم داخل ویدئو بهترین منابع شیمی کنکور رو توی سه تا سطح قوی-متوسط و ضعیف معرفی کرده بود و از اونجا به بعد منابع رو هم عوض کردم

درصد حدود 30 تا زیاد شد

لینک ویدئو رو برات میذارم اگه دوست داشتی تو هم یه سر بزن:

https://rabinedu.com/method-of-studying-chemistry/