2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من روحیم خیلی پایینه چکار کنم

به خودت انرژی بده از چیزایی که با شنیدنشون حالت بد میشه دوری کن خودت و سرگرم کارایی کن که ازشون لذت میبری

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
من روحیه ندارم بهش ک فک میکنم گریم میگیره .مثلا می‌خوام به خودم برسم یه حسی نمیزارع این افسردگیع نه ...

اول اینکه به انرژی خونه هم بستگی داره خونه رو تمیز کن عود روشن کن حین کار آهنگ مورد علاقت بزار  بعدش هم ی دمنوش بخور و در آخر میریم سر بحث جذاب ماسک صورت از ماسک صورت و ماسک زیر چشم و بالم لب غافل نشو در ضمن به این فکر کن که همه کسایی که زایمان کردن این حسو تجربه کردن و اینکه بدون هر کس با هر شکل و قیافه خوشگله مثلا  من بینی بزرگی دارم اما صاف خوش حالت و به صورتم میاد در صمن چشم های درشت و مژه های پر پشتم زشتی بینیم رو از بین میبره 😍❤️