2777
2789

یه لحظه فکر کن خدا خالق همه ی ماست

اون خیلی قدرت داره همه چیز زیر سلطشه

تو چجور میتونی با وجود یه قدرت فوق قدرت ها به بندش متوسل بشی 

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه فکر کن خدا خالق همه ی ماست اون خیلی قدرت داره همه چیز زیر سلطشه تو چجور میتونی با وجود یه ...

به بندش متوسل نیستم.   ولی خب خداخودش خیلی بزرگه. بالاخره خدا تو زمین نماینده هایی از طرف خودش تو زمین مثل پیامبرا فرستاده

به بندش متوسل نیستم.   ولی خب خداخودش خیلی بزرگه. بالاخره خدا تو زمین نماینده هایی از طرف ...

خب نماینده هاش همون پیامبرو...هستن اونارو واسطه قرار بده از ته دل 

وگرنه تو قران یا هر منبع دیگه از دعا نویسی که دوسه خط چیز از ذهنش درمیاره برات مینویسه به عنوان نماینده یاد نشده

خب نماینده هاش همون پیامبرو...هستن اونارو واسطه قرار بده از ته دل  وگرنه تو قران یا هر منبع دی ...

خب عزیزم من همه ی اینا رو میدنم. ولی خب من نماز میخونم.  ولی مشکل من اینه چرا دعای دعا نویس میگیره

خب عزیزم من همه ی اینا رو میدنم. ولی خب من نماز میخونم.  ولی مشکل من اینه چرا دعای دعا نویس میگ ...

مشکلت چیه؟؟ بگو

چون انقد که به قدرت دعا نویس اعتقاد داری بع خدا نداری حتی نباید فکر دعا نویسم کنی

مشکلت چیه؟؟ بگو چون انقد که به قدرت دعا نویس اعتقاد داری بع خدا نداری حتی نباید فکر دعا نویسم کنی

من میگم داییمو قبلا دعا دادند.  الان از کار و زندگی افتاده نه ساله افتاده. تو این نه سال همیشه براش دعا کردم

مامانم رفت پیش یه دعا نویس گفت اینو قبلا اینقدر اینقدر دعا دادن که ....

من میگم داییمو قبلا دعا دادند.  الان از کار و زندگی افتاده نه ساله افتاده. تو این نه سال همیشه ...

سوره بقره هم بخونه هم پخش کنه تو خونش

حرز امام جواد ببنده بازوش

فلق ناس چهارقل آیت الکرسی 

خب عزیزم من همه ی اینا رو میدنم. ولی خب من نماز میخونم.  ولی مشکل من اینه چرا دعای دعا نویس میگ ...

من سراغ دارم یکی که خداییش جز نتیجه  خیرو خوبی  نتیجه ازش ندیدم. دستشم سبکه

من میگم داییمو قبلا دعا دادند.  الان از کار و زندگی افتاده نه ساله افتاده. تو این نه سال همیشه ...

والا من برادرشوهرمو کاری کرده بودن هرشب رگ خودشو میزد. یکی به مادرش گفته جادو زدن ریختن روسرش.ولی عجیب اونجا بودکه وسط سرشم موهاش ریخت توسن ۱۹ سالگی