حذزدن مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 123 عنوان دعا گرفتن 144 بازدید | 13 پست من بشدت مشکل دارم. میشه یه دعا نویس خوب برام معرفی کنین لطفا بیاین خواهش میکنم 1400/06/17 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمینبانو عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2494 الان دزدا وکلاهبردارا اگر توسایت باشن میریزن مراقب باش ۹۹درصد دروغ میگن
mary_pak عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 11361 یه لحظه فکر کن خدا خالق همه ی ماستاون خیلی قدرت داره همه چیز زیر سلطشهتو چجور میتونی با وجود یه قدرت فوق قدرت ها به بندش متوسل بشی معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
حذزدن مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 123 یه لحظه فکر کن خدا خالق همه ی ماست اون خیلی قدرت داره همه چیز زیر سلطشه تو چجور میتونی با وجود یه ... به بندش متوسل نیستم. ولی خب خداخودش خیلی بزرگه. بالاخره خدا تو زمین نماینده هایی از طرف خودش تو زمین مثل پیامبرا فرستاده
حذزدن مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 123 بعدشم اگه دعا راست نباشه پس چرا وقتی یه نفرو دعا میدن بختش بسته بشه. چرا براش خواستگار نمیاد. چرا یه نفرو دعا کار میدن. کلا از کار و زندگی میفته
mary_pak عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 11361 به بندش متوسل نیستم. ولی خب خداخودش خیلی بزرگه. بالاخره خدا تو زمین نماینده هایی از طرف ... خب نماینده هاش همون پیامبرو...هستن اونارو واسطه قرار بده از ته دل وگرنه تو قران یا هر منبع دیگه از دعا نویسی که دوسه خط چیز از ذهنش درمیاره برات مینویسه به عنوان نماینده یاد نشده معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
حذزدن مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 123 خب نماینده هاش همون پیامبرو...هستن اونارو واسطه قرار بده از ته دل وگرنه تو قران یا هر منبع دی ... خب عزیزم من همه ی اینا رو میدنم. ولی خب من نماز میخونم. ولی مشکل من اینه چرا دعای دعا نویس میگیره
mary_pak عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 11361 خب عزیزم من همه ی اینا رو میدنم. ولی خب من نماز میخونم. ولی مشکل من اینه چرا دعای دعا نویس میگ ... مشکلت چیه؟؟ بگوچون انقد که به قدرت دعا نویس اعتقاد داری بع خدا نداری حتی نباید فکر دعا نویسم کنی معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
حذزدن مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 123 مشکلت چیه؟؟ بگو چون انقد که به قدرت دعا نویس اعتقاد داری بع خدا نداری حتی نباید فکر دعا نویسم کنی من میگم داییمو قبلا دعا دادند. الان از کار و زندگی افتاده نه ساله افتاده. تو این نه سال همیشه براش دعا کردممامانم رفت پیش یه دعا نویس گفت اینو قبلا اینقدر اینقدر دعا دادن که ....
mary_pak عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 11361 من میگم داییمو قبلا دعا دادند. الان از کار و زندگی افتاده نه ساله افتاده. تو این نه سال همیشه ... سوره بقره هم بخونه هم پخش کنه تو خونشحرز امام جواد ببنده بازوشفلق ناس چهارقل آیت الکرسی معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
yasii9890 عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 207 خب عزیزم من همه ی اینا رو میدنم. ولی خب من نماز میخونم. ولی مشکل من اینه چرا دعای دعا نویس میگ ... من سراغ دارم یکی که خداییش جز نتیجه خیرو خوبی نتیجه ازش ندیدم. دستشم سبکه
yasii9890 عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 207 من میگم داییمو قبلا دعا دادند. الان از کار و زندگی افتاده نه ساله افتاده. تو این نه سال همیشه ... والا من برادرشوهرمو کاری کرده بودن هرشب رگ خودشو میزد. یکی به مادرش گفته جادو زدن ریختن روسرش.ولی عجیب اونجا بودکه وسط سرشم موهاش ریخت توسن ۱۹ سالگی