2821
2789
عنوان

حیوان خانگی

136 بازدید | 27 پست

خواهش می کنم کسایی که حیوان خانگی داشتن یا دارن نظر بدن چون فقط اوناس که حس انسان ها رو می فهمن با تشکر

دوستان من ۱ ساله طوطی دارم

ولی واقعا نگهداریش برام سخت شده یک اینکه کسی کمکم نمی کنه تو مسافرت ها داداش بزرگ دارم نشستن شخت شده

تو تیزهوشانم و نگهداریش داره اذیتم می کنه واقعا

و می خواهم بفروشمش

ولی می خواهم بدونم چطوری با غمش کنار بیام شما نظر ندارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید از اول میاوردید. خودنن حیوان خانگی دارم. قطعا سختی داره ولی کنار اومدم. چون خودم اینطوری خواستم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

ب اشنایی کسی بفروش ک هربار بری ببینیش

من قبلا ی سگ داشتم خیلی دلم براش تنگ میشه

الان ی سگ دیگه دارم ولی بازم ب اون فکر میکنم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
منم طوطی دارم ۴.۵ تا  سعی کن نفروشی یا واگذار کنی به کسی که مسئولیت پذیره و هرچند وقت یکبار بر ...

کسیو ندارم فقط یه عمو دارم که گنجشک داره می دونم خوب نمی تونه مراقبت کنه پولش واسم مهم نیست فقط بری یکی که مثل خودم مراثبت کنه کرمانشاه هستیم حالا بگو چجوری باهاش کنار بیام

خیلی سخته از دست دادنش متاسفانه.. من شیش تا دارم واقعا بعضی وقتا نگهداریشون مکافاته ولی نمیتونم از دستشون بدم

چه طوطی هستش؟ ملنگو، عروس‌هلندی، کوتوله برزیلی؟

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

ما هم دقیقا همین مشکلو داریم برای سگمون . تازه سگ ما شکاری هست و توی حیاطه . با اینکه نماز میخونم و وقتی حیاط خیسه نمیرم تو حیاط بخاطر اینکه موهاش میریزه و حیاط نجس میشه باز و کلی مشکل دیگه مخصوصا هزینه خورد و خوراکش و ... 

اما خیلی بهش وابستم ... گناه دارن حیوانات ... نمیدونم واقعا چه میشه کرد شاید بفروشیش تا یک ماه ناراحت باشی یواش یواش عادت میکنی 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نباید از اول میاوردید. خودنن حیوان خانگی دارم. قطعا سختی داره ولی کنار اومدم. چون خودم اینطوری خواست ...

بابا مامان و داداشم خریدن ولی همه مسئولیت انداختن گردن مت

نمی‌دونم اما راستش ما سه ساله سگ داریم و به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی نمیتونیم این کار کنیم. مثل بچه ماست و آدم بچه اش تو بدترین شرایط هم که باشه به هر حال با خودش نگه میداره. حالا البته من در مورد طوطی ها شناختی ندارم اما مثلا سگها توی این جابه جایی ها و از دست دادن صاحبشون بی نهایت اذیت میشن.

و یه مورد دیگه اینکه کسایی که حیوون خونگی دارن و بعد یه مدت واقعا نمیتونن نگه دارن نهایتا  واگذار میکنن و نمی‌فروشن. چون واقعا وقتی برای آدم ارزشمند میشه دیگه نمیشه روش قیمت گذاشت و به علاوه وقتی واگذار کنید میتونید کلی شرایط بذارید که از جاش مطمین باشید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز