ریچل_گرین71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1586 عنوان درد زایمان 251 بازدید | 38 پست خانما هفته ۳۹ هستم و دردهای خیلی ملایم شبیه قبل پریودی دارم. شمام اینطوری بودید؟ چقد بعدش زایمان کردید؟🧡🍃 #vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊 1400/06/17 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98937 بسلامتی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ریچل_گرین71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1586 بسلامتی مرسی گلم #vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21076 زنداداشم میگفت هر نیم ساعت یکبار دردی شبیه ب پریودی داشته از صبح تا عصر - دیگه عصر یهو شدید میشه و میره بیمارستان دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
1233nininaz عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3941 وقتی دردت شروع شد رفتی بیمارستان اولن دعا میکنم به راحتی زایمان کنی به سلامتی نی نیتو بغل کنی ترو خدا برا ما ها چشم انتظار نی نی هستیم دعا کن خیلی محتاج دعاتم اسم فاطمس اگه یادت موند منو یادت نره تروخدا دعا کن 🙏🙏🙏😭😭 لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم
اسماآتی عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4570 ان شاالله به سلامتی زایمان کنی لطفا سر زایمانت و اولین شیری که به فرزندت می دی من رو هم دعا کن که زود باردار بشم اسمم فضه است
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27987 طبیعیه اگه بیشتر شد و فاصله بین دو درد کمتر شد و آبریزش یا انقیاظ یا ترشح رنگی داشتی برو بیمارستان حواست به تکون هاش باشه تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ریچل_گرین71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1586 پاشو برو دکتررررر وقتشه ببین عزیزم شدید نیستااا نمیدونم والا امروز وقت دکتر دارم البته #vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
دلال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 19794 عزیزم باید اول هر نیم ساعت انقباض میشه دردت از کمرت شروع کا شد برو بیمارستان محمدم زیر خاکی ومن بیقرار توام پسر گلم فدات شم
ریچل_گرین71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1586 طبیعیه اگه بیشتر شد و فاصله بین دو درد کمتر شد و آبریزش یا انقیاظ یا ترشح رنگی داشتی برو بیمارستان ح ... اهان مرسی عزیزم 🍀🧡 #vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
مامان_آدرین8 عضویت: 1392/11/17 تعداد پست: 4271 من ازاول ماه9 این دردهاروداشتمگاهی شدید هم میشد امامتظم نمیشدتامنظم نشده اتقباضات درد زایمان نیست
ریچل_گرین71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1586 عزیزم باید اول هر نیم ساعت انقباض میشه دردت از کمرت شروع کا شد برو بیمارستان اهان باشه ممنونم گلم🕊🧡 #vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊