2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 52 پست

عزیزم اینکه میگی 1ماه هست تو توضیحاتت بد نوشتی

اکثرا فکر کردن در سال 1ماه میاد ولی الان گفتی 1ماه درمیون تقریبا میاد 

خب خودمونم بذاریم جات حق باتوعه که اذیت بشی و میتونی با صحبت با همسرت حلش کنی

بعدم به دل نگیر جلو شوهرت احترامش کن که خودتو پیشش عزیزکرده باشی حتی اگه شوهرتم نبود باهاش راحت باش عین مادرخودت که احساس راحتی کنی کلا هرچی فکر کنی و انجام بدی جهان هستی همون به خودت برمیگردنه

اما میدونم و میفهمم چی میگی اصل حرفتو گرفتم که چرا مدام پیشتونه و آرامشتو هم میخوای

متاسفانه همه ی مردا هم که اطرافم دیدم تا قبل ازدواج اصلا نمیدونستن مادر کیه چیه بعد ازدواج یادشون میوفته همه چی و حساس میشن😂

بچه ی دیگه ای جز شوهرتو نداره؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از روزی که عروس شدم مادر شوهرم باهام بود تا. دو ماه پیش که فوت شد . زبونشون نیش داره. اوایل خیلی ناراحت میشدم و دعوا به پا میشد اما بعدش انگار نه انگار اصلا  رو حرفاش دقیق نمیشدم و سرم به کار خودم بود الان همه ازم تشکر میکنن بخصوص شوهرم

عزیزم حتی بهترین عروس و مادر شوهرم که باشید بالاخره کنار هم بودن گاهی وقتا مشکل میشه به نظرم تا جای ممکن احترام ایشون و حفظ کنید و در برخورد با همسرتون هم جوری رفتار کنید که خودش احساس کنه بودن مادرش زنذگی خودشم مختل میکنه تا خودش کم کم احساس کنه باید یه جوری برخورد کنه که مادرشون کمتر بمونن.سعی کنین توپ تو زمین اونا باشه نه شما.با سیاست باشید.مثلا برای خورد و خوراک برید چیزای گرون بگژرید بگید مادرت اینجاس زشته سه روزه مثلا گوشت نخوردیم یا مثلا یه لباس خیلی خوشگل شخصی برای خلوتتون بگیرید و فقط یه بار بپوشیدش و بگید سختمه اینو هی بپوشمو دربیارم چون بالاخره مادرت هست نمیشه جلوش پوشید.یا بگید جلوی مادرت روم نمیشه زیاد بهت محبت کنم و...خلاصه یه جوری با سیاستای خاص خودتون جوری عمل کنید که خودش مشکل رو حل کنه نه شما

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اون که بله همیشه باید دو طرفه قضاوت کرد ولی به نظر من مادری که انقدر طولانی میاد خونه بچه اش میمونه ...

واای تحمل میخاد حالا باز اگر آقا کمک حال باشه یه حرفی ولی اگه سرهر چی مداخله کنه مادرم اینو گفتی اونو گفتی دیگه اعصاب نمیکشه 

چند روز؟ سی روز😐 فکر کن سی روز یکی همش تو خونت باشه که هیچ هی بهت گیر بده😐

حتما شرایط خاصی هست که انقدر طولانی می مونه . مثلا از شهر دیگه میاد . بعدش هم توی گیر دادن میشه خیلیاشو مدیریت کرد همین الان یه مثال واسه خیس شدن لباس بچه براش زدم . ایشون که نمیتونه مادر شوهرو راه نده تو خونه اش . پس بهتره با یه سیاست دیگه بره جلو چون با اخم و بداخلاقی فقط خودشو ادم بده میکنه . به نظر من اکثر ما فقط یه گارد ذهنی داریم چون طرف مادرشوهره یا خواهر شوهره در حالی که اگر منطقی فکر کنیم حرف خاصی هم شاید نزده باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واای تحمل میخاد حالا باز اگر آقا کمک حال باشه یه حرفی ولی اگه سرهر چی مداخله کنه مادرم اینو گفتی اون ...

اینو باهات موافقم . اقایی که توی این شرایط هست میتونه نقش مهمی در اروم نگه داشتن محیط داشته باشه ولی اقایون متاسفانه توی مدیریت این قضایا هیچ همکاری نمیکنن ☹

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینو باهات موافقم . اقایی که توی این شرایط هست میتونه نقش مهمی در اروم نگه داشتن محیط داشته باشه ولی ...

اخه هیچی دوطرفه نیس مثلا داماد میره خونه مادرزن میشینه میخوره اومدنی هم پشتشون هزارحرف میگه ولی بدبخت عروس میره خونه مادر شوهر میپزه میشوره حالا برگشتنی چند تا حرف پشتش میگن عروس فلان کارونکرد 🤨

اگه اینقد به پسرش و نوه ش وابسته ست خونه زندگیش رو اونور بفروشه بیاد نزدیک شما خونه بگیره هرروز پسر ...

نمی‌فروش دخترش آورده تو اون خونه که اجاره نده بعد