2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 52 پست

اههه دقیقا مثله شوهره منه ماامانی هستن😓😓منم بحث کردم چن روزه پیش تو بازم خوبه جدا هستی و میاد میمونه من باهاش تو یه خونه هستم زهرمارم کرده

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من حق با شوهرتونه حالا نهایتش یه ماه مادرش اونجا هست . نمیتونی یکم تحمل کنی تا بره ؟ یازده ما ...

وا😐

مگه وظیفشه

تازه باید خدارو شکر کنه که 11 ماه آزاده؟

عجب حرفایی می زنیدا

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
فقط بحث این یک ماه نیست یک ماه خونه خودشه یک ماه خونه ما 

به نظرم یه جاهایی سر لج افتادی یکم نرم تر باشی خیلی از مشکلاتت حل میشه . مثلا میگه لباس بچه خیسه بگو عیب نداره مادر جون تابستونه هوا گرمه خشک میشه اگر تا موقع خوابش خشک نشد عوض میکنم . وقتی با اخم و ناراحتی رفتار کنی حتی وقتی حق با تو هست هم همسرت بهت حق نمیده چون بداخلاقیات یادش میاد . بالاخره اونم خونه بچه اش هست لابد شرایط خاصی داره که انقدر طولانی می مونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فکر کنین مادر خودتون اومده بودن.بازم ناراحت بودین یا خوشحال؟

من مادرم اگ چیزی بگه جوابش میدم میگم که حرفت بهم بر خورده ولی به مادر شوهرم که نمیشه گفت

به نظر من حق با شوهرتونه حالا نهایتش یه ماه مادرش اونجا هست . نمیتونی یکم تحمل کنی تا بره ؟ یازده ما ...

ببخشیداا باید دوطرفه قضاوت کرد الن مادر ایشون میموند یه ماه شما بیا اخم وتخم آقا رو وقتی از سرکار میاد ببین😄خانوما در این موارد واقعا کوتاه میان آقایون تحمل مادر زن رو ندارن بنظرم 

خب انقدر اذیتم میکنه که دیگ جوابش نمیدم 

یه جواب کوتاه چیزی ازت کم نمیکنه 

اینجوری دیگه ن بی ادب بنظر میرسی

نه شوهرت ازت ناراحت میشه

میگه خیسه بگو ن

یا بگو اشکال نداره

فک کن مادرت باشوهرت حرف بزنه شوهرت هیچی نگه چقد دلخور میشی

🥀
وا😐 مگه وظیفشه تازه باید خدارو شکر کنه که 11 ماه آزاده؟ عجب حرفایی می زنیدا

نگفتم خدا رو شکر کنه که ازاده . 😐

گفتم اون چند روز رو تحمل کنه . تا یه چیزی گفتن بهش برنخوره . تموم میشه مادر شوهر هم میره خونه خودش

درک میکنم یه ماه زیاده هرروزمادر شوهر من میادخونمون نوه شو ببینه هر وقتم میاد خوابه از خواب بیدار میشه میادگیرای بیخود میده البته میدونم خودش متوجهحرفاشون نیستن مثلا میگ وای پسرم شیر نخورده گشنشه یا گیرای بیخودی

اونایی که میگن تحمل کن واقعا میتونن یکماه یفرد دیگه رو تو خونشون تحمل کنن

اصلا مادرشوهر هم نه ... کلا مهمون زیاد میمونه ارامش ادم رو میگیره

بالاخره ادم حریم شخصی میخواد یعنی تو این یکماه یموقع حال روحیش بده بیحوصله ست 

نمیشه که همش سرویس داد

نگفتم خدا رو شکر کنه که ازاده . 😐 گفتم اون چند روز رو تحمل کنه . تا یه چیزی گفتن بهش برنخوره . تمو ...

چند روز؟ سی روز😐

فکر کن سی روز یکی همش تو خونت باشه که هیچ

هی بهت گیر بده😐

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
ببخشیداا باید دوطرفه قضاوت کرد الن مادر ایشون میموند یه ماه شما بیا اخم وتخم آقا رو وقتی از سرکار می ...

اون که بله همیشه باید دو طرفه قضاوت کرد ولی به نظر من مادری که انقدر طولانی میاد خونه بچه اش میمونه حتما یه مشکلی داره مثلا تنهاست یا شهر دیگه هست بالاخره یه شرایط خاصبه .پس میشه چند روزه رو نرم باهاش رفتار کنی تموم بشه بره