سلام بچه ها من شوهرم به مشکل خوردیم سر خانوادش مادرش وقتی میاد یک ماه می مونه خودتون که میدونین چقدر گیر میدن رو اعصابمن منم ناراحت میشم کارش ندارم شوهر میگ وقتی مادرم میاد همش ناراحتی دیشب لباس بچم عوض کردم بردمش دستشویی دستم خیس بود خورد به لباسش دیگ مادر شوهر گرد داده که لباسش خیسه خیسه خیسه منم جوابش ندادم شوهرم بهش بر خورد گفت تو بی احترامی میکنی دیگ خسته شدم الانم باهام قهره دام می خواد این زندگی رها کنم برم ولی بخاطر بچم نمی تونم شوهرم یکم خود خواه فقط میگ خودم خانوادم مامانم فقط بنظرتون حق با کیه باید چیکار کنم
به نظر من حق با شوهرتونه حالا نهایتش یه ماه مادرش اونجا هست . نمیتونی یکم تحمل کنی تا بره ؟ یازده ماه دیگه رو ازاد خودتی . معلومه که دلش میشکنه . اگر این شرایط برعکس بود به شما بر نمیخورد؟
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما باید هم اونجا جلویی شوهرت با احترام میگفتی مادرجان لیاسش خیس خیس نیست نم دار شده چون دست من خورده بهش اشکالی. هم نداره دیگه هم جواب نده
بعدم جلو روی شوهرت باهاش خوب باش ولی بعد که رفت هر کازی خودت دوست داری انجام بذن یهذهنذفری برن برا خودت کاراتو کن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
معذرت میخوام عزیزم در این مورد حق با همسرتون هست، بالاخره مهمان شما هستن در کمال ادب باید جوابشونو بدین... بالاخره بزرگترن
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
😐همشون اینطورن باید سعی کنی زیاد پیشش از مادرش نگی خودتو نزدیکتر کن به شوهرت تا احساس نکنه تو مادرشو دوس نداری فقط اینطوری میتونی جواب بگیری والا لج میفته باهات