2777
2789
عنوان

اثاث کشی😨😩

244 بازدید | 9 پست

خوشگلایِ سایت 😁

من هفته اینده اثاث کشی دارم اولین بارمم هست یه عاالمه استرس دارم نمیدونم اصلا باید از کجا شروع کنم چجوری وسایلو جمع کنم ،تا خونه جدید یک ساعت و خورده ایی راهه وسایلم با این ماشینایِ باربری قراره ببریم  همش نگرانم وسایلم بشکنه و خراب بشه 😕

اونایی ک تجربه دارید میشه لطفا صفر تا صد اثاث کشیو بگید 😉

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

کارتن بگیر از سوپرمارکتا با روزنامه باطله وسایل شکستنی رو بپیچ توش بذار تو کارتن زیاد سنگین نکن کارتنارو زیر و روی کارتنا هم چسب پهن بزن روشم بنویس چی توشه وسایل کابینته یا بوفه روی کارتنم حتما بنویس شکستنی

یه عالمه کارتن محکم با روزنامه و فویل بخر 

دور تمام شکستنی ها اول روزنامه یا فویل بپیچ که نشکنه بعد مرتب بچین داخل کارتن

روی کارتن هم اسم وسایل بنویس مثلا شکستنی یا کتاب یا لباس که بعدا راحت پیدا کنی 

کارگر بگیری خیلی راحته سه سوته همه چی رو جمع میکنن مخصوصا وسایل سنگین مثل تخت و مبل و میز و بوفه و ....

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یمبار بیشتر اثاث کشی نکردم باربریا ضمانت میدن مشکلی نیست کارگر از باربری بگیرید براتون ببرن کارشون همینه و سالم میرسونن..اول هم از کمد و کابینتا شروع کن جمع کن بریز تو کارتن درشو چسب بزن بعد چیزای بزرگ رو جمع کن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
کارتن بگیر از سوپرمارکتا با روزنامه باطله وسایل شکستنی رو بپیچ توش بذار تو کارتن زیاد سنگین نکن کارت ...

مرسی عزیزم

مبلامو چکار کنم پارچه بزرگی ندارم برا روش تازه شستم میترسم کثیف بشن باز

و یه چیزی ک برام جاالب بود این بود ک من خیلی وقته دعا میکنم از این خونه بریم بعد هی همسرم امروز فردا میکرد 

تویکی از این تاپیک ها دیدم نوشتن حاجتتو بگو برات دعا حمد بخونم منم گفتمو به طور شگفت انگیزی همسرم راضی شدو خونه اجاره کرد 😁😍

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز