2777
2789
عنوان

نی نی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 218 پست
دختر یا پسر دار بشن؟؟

مثلا همسایم دوتا پسرداره میخواسته دخترداربشه رفته دکترگفته نمیشه توپسرزایی وهیچوقت بچت دخترنمیشه 

میخوام ببینم واقعیت داره یعنی؟ 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا همسایم دوتا پسرداره میخواسته دخترداربشه رفته دکترگفته نمیشه توپسرزایی وهیچوقت بچت دخترنمیشه&nbs ...

نمیدونم ولی مثلا عمه ی من 4 تا پسر داره عموم 4 تا پسر داره، چندتا از عموهامم چندتا پسر دارن به زور یدونه دختر دار شدن، همشون حسرت دختر دارن

عه از کجا مطمئنین شما؟ خونواده همسر من نوه هاشون دخترن، از وقتی فهمیدن تو غربالگری اول برا منو پسر گ ...

جمجمه اش وااااضحه که پسره کاااامل زاویه داره

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

مطمئنی؟ آخه سونوگرافی گفته به احتمال بالا پسره تو برگه هم نوشته، منم به همه گفتم 😂😂😢 انشالله سال ...

من دکترنیستم گلم ازروی دراز کشیدنشون میگم من دختر دیدم والا😅😅😅

ایشاالله ک سالم باشه و جنسیت دلخواه گلم

مثلا همسایم دوتا پسرداره میخواسته دخترداربشه رفته دکترگفته نمیشه توپسرزایی وهیچوقت بچت دخترنمیشه&nbs ...

ن بابا چ ربطی داره

قبل تخمک گذاری اقدام داشته باشی دختر میشه 

تو روز تخمک گذاری اقدام باشه پسره چون تو تخمک گذاری اسپرم دختر میمیره پسر زنده میمونه

ن بابا چ ربطی داره قبل تخمک گذاری اقدام داشته باشی دختر میشه  تو روز تخمک گذاری اقدام باشه پس ...

اهامن دوتا پسردارم دلم دخترمیخواد😄

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
سلام ممنون شما خوبین

قربانت عزیزم

میگم عزیزم من متوجه شدم که شما تو تشخیص جنسیت از رو سونو ماهری 😍

میشخ یه عکس از سونو بفرستم ببینین؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏