2777
2789
عنوان

نی نی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 218 پست

سلام مادرا الهی تو دلیاتون رو سالم بغل بگیرید 

لطفا از حالت‌های بارداری و ویار هاتون هم بگید و ضربان قلب جنینتون، شنیدم از روی ضربان قلب میشه جنسیت رو حدس زد درسته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مادرا الهی تو دلیاتون رو سالم بغل بگیرید  لطفا از حالت‌های بارداری و ویار هاتون هم بگید و ...

از رو ضربان اصلا درست نیس عزیزم 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بیا برای منم بگو عزیزم🥺🥺عکسشو گذاشتن یکم بالاتر

تازه پیامای بعدیتو دیدم مث اینکه دکتر گفته پسره

آفرین به من چقد ماهر شدم دارم امیدوار میشم به خودم😂

پس امان از دست اطرافیانمون... 

اره فقط و فقط سونو درسته به هیچ چیز دیگه اعتماد نکن

تازه سونو هم احتمال خطا داره

اینم از شانس منه 😭

دعا کن تو دلیت سالم باشه دیدم کسایی که ناشکری کردنو بچشون ناقص شده این حرفت بدلم اومد اون کوچولو به امید مادر مهربونی مثل تو میاد فقط بخواه سالم بیاد پیشت من وقتی فهمیدم دختره شوهرم گفت پسر میخوام بعد اون حرف بدترین سختیارو کشیدم سرکلاژ شدم ویه عالمه درد دیگه که شوهرم گفت خداغلط کردم دخترمو سالم بده الان با هر تکونش دل منو باباش آب میشه بعضی حرفا ارش خدارو میلرزونع هستن آدمایی که فقط از خدا بچه میخوان

دخترم همه زندگیمه😍😍
اینجا ۱۴ هفتست پسره الانم ۱۴ ماهشه بغلم خوابیده

خدا برات حفظش کنه ...اولین نی نی بود که جمجمه اش اینجوری بود شایدم چون بزرگتر شده بوده تغییر کرده بوده ...چه خوب نگه داشتی سونو هات رو من مال پسرم این سونوی ان تی رو گم کردم البته فک کنم بیمارستان برداشته